Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer important pentru SCM Râmnicu Vâlcea! Portarul naţionalei Germaniei va juca în România. Prima reacţie a lui Isabell Roch

Transfer important pentru SCM Râmnicu Vâlcea! Portarul naţionalei Germaniei va juca în România. Prima reacţie a lui Isabell Roch

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a anunţat, marţi, transferul jucătoarei Isabell Roch, care este şi componentă a naţionalei Germaniei.

”Isa”, cum îi spun apropiaţii jucătoarei, se află la prima experienţă în afara Germaniei şi suntem siguri că se va acomoda fără probleme la Râmnicu Vâlcea.

”În cei 15 ani de activitate în Bundesliga am avut parte de nenumărate clipe frumoase, dar acum îmi doresc pentru prima dată să am parte şi de o experienţă internaţională”, a fost mesajul handbalistei.

Ea a jucat doar în campionatul Germaniei până acum, la echipele Thüringer HC, HSG Blomberg-Lippe, SG BBM Bietigheim, TUSSIES Metzingen şi Borussia 09 Dortmund.

Roch a câştigat două titluri în Germania cu Borussia Dortmund (2021) şi cu SG BBG Bietigheim (2017).

”Sunt fericită că am semnat cu Râmnicu Vâlcea. Am auzit că atmosfera în Sala Traian este una senzaţională. Aştept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu noile colege, să vizitez oraşul şi ţara. Sunt mândră că fac parte din acest club”, a mai spus Roch.

La SCM Râmnicu Vâlcea, Isabell Roch va juca cu tricoul cu numărul 26.

Afla mai multe despre: isabell roch 

viewscnt
Articole similare