Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer important pregătit de AC Milan! Rossonerii atacă titlul în Serie A cu un fotbalist de la Chelsea

Transfer important pregătit de AC Milan! Rossonerii atacă titlul în Serie A cu un fotbalist de la Chelsea

AC Milan

Comentarii

AC Milan a încheiat pe locul 4 precedentul sezon de Serie A, iar acum caută întăriri.

AC Milan, foarte aproape de un transfer important

Una dintre ţintele milanezilor este Christian Pulisic, mijlocaşul celor de la Chelsea.The Athletic anunţă că gruparea lombardă a ajuns la un acord cu Chelsea pentru un transfer în valoare de 22 de milioane de euro.

Pulisic a petrecut ultimele patru sezoane la clubul englez, unde a marcat 20 de goluri şi a oferit nouă pase decisive în 98 de meciuri.
 
El a fost transferat de Chelsea de la Borussia Dortmund în 2019, într-un transfer de 65 de milioane de dolari, care rămâne în continuare cea mai mare sumă de transfer pentru un jucător american. Pulisic a reuşit 13 goluri şi 16 pase de gol la Dortmund între 2015 şi 2019.
 
Pulisic este căpitanul naţionalei Statelor Unite şi unul dintre jucătorii de perspectivă din fotbalul mondial. Deşi nu s-a adaptat la Chelsea, americanul a avut câteva prestaţii excelente pentru londonezi, apogeul fiind în sezonul 2021, atunci când Chelsea a reuşit să câştige Liga Campionilor.

Real Madrid forţează transferul lui Kylian Mbappe! 50 de milioane de euro pe sezon şi o clauză de un miliard de euro

Real Madrid nu a renunţat la aducerea lui Kylian Mbappe (24 de ani) şi încearcă să rezolve transferul francezului încă din această vară.
 
Superstarul francez este din ce în ce mai aproape de a se despărţi de PSG, iar Real Madrid este în pole position pentru semnătura francezului. Relaţia dintre Mbappe şi clubul din capitala Hexagonului s-a deteriorat de-a lungul timpului, motiv pentru care veedta pariziană nu a activat clauza de prelungire cu PSG până în 2025.
 
În acest context, Nasser Al-Khelaifi, şeful lui PSG, vrea să-l vândă în această vară pe Mbappe, strict pentru a nu risca să-l piardă gratis în 2024.
 
Florentino Perez a încercat şi vara trecută să îl aducă pe „Bernabeu”, însă acum şansele sunt şi mai mari. Cu 50 de milioane de euro/sezon şi o clauză de reziliere de un miliard de euro, francezul ar putea fi tentat să ajungă în capitala Spaniei. Singurul impediment este suma colosală pe care PSG o cere pentru superstarul ei: 200 de milioane de euro, anunţă presa iberică.
 
Kylian Mbappe a fost transferat de PSG, în 2017 de la AS Monaco, în schimbul a 180 de milioane de euro. Din acel moment, francezul s-a impus ca un adevărat superstar al fotbalului mondial, înscriind 212 goluri şi oferind 98 de assisturi în 260 de meciuri jucate.

Afla mai multe despre: ac milanchristian pulisicchelsea 

viewscnt
Articole similare