Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer important realizat de Gică Hagi! Romario Benzar a plecat de la Lecce şi s-a întors la Viitorul

Transfer important realizat de Gică Hagi! Romario Benzar a plecat de la Lecce şi s-a întors la Viitorul

Farul Constanța

Comentarii

Romario Benzar (28 de ani) a decis să plece de la Lecce şi a ales Viitorul Constanţa, echipă la care a jucat timp de şapte ani, notează Prosport.ro.

Fundaşul dreapta a plecat în urmă cu un an din România, la Lecce, însă nu a confirmat la formaţia care pe atunci juca în Serie A şi a fost împrumutat în iarnă, la Perugia, însă nici în Serie B nu a jucat. El va fi împrumutat pentru un sezon la Viitorul. 

  • 1.000.000 de euro este cota lui Romario Benzar, potrivit transfermarkt.com 
  • Opt meciuri a jucat sezonul trecut. Patru la Lecce şi patru la Perugia

Prin revenirea la Viitorul, Benzar speră să reintre şi în planurile lui Mirel Rădoi pentru echipa naţională. De altfel, acesta este şi motivul pentru care Benzar a preferat Liga 1 decât un alt campionat, siguranţa că va juca. La echipa naţională, apărătorul lateral a jucat 19 meciuri. 

El a ajuns în 2010 la Academia Gheorghe Hagi şi încet, încet a fost promovat la prima echipă. Deşi iniţial juca mijlocaş central, Hagi l-a transformat în unul dintre cei mai buni fundaşi laterali din ţară. Drept urmare, Benzar a fost cumpărat de FCSB în 2017 pentru 700.000 de euro. După doar două sezoane şi 60 meciuri, Benzar a fost vândut pentru 2 milioane de euro la Lecce. 

Afla mai multe despre: romario benzarviitorul 

viewscnt
Articole similare