Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer important realizat de Răzvan Lucescu, direct din Italia. "Despărţirea este dureroasă"

Transfer important realizat de Răzvan Lucescu, direct din Italia. "Despărţirea este dureroasă"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Fostul fundaş al celor de la Monza, Gianpaolo Castorina, se va despărţi de Virtus Entella, după 13 ani, şi se va alătura staff-ului coordonat de Răzvan Lucescu, la Al-Hilal, în Arabia Saudită.

Gianpaolo Castorina este omul care l-a descoperit la Virtus Entella pe actualul "puşti teribil" al fotbalului italian, Nicolo Zaniolo, şi care are experienţă să lucreze cu fotbaliştii români. I-a avut, până de curând, la Virtus pe Alexandru Mogoş şi Demian Popovici, iar până sezonul trecut a lucrat şi cu Mihael Onisa, transferat la AC Torino. De asemenea, a lucrat şi cu actualul atacant al celor de la Viitorul Constanţa, George Ganea.

Antrenorul în vârstă de 43 de ani a dus-o pe Virtus Entella Primavera în finala Copei Italiei Primavera, pierdută în faţa celor de la AS Roma Primavera, scor 0-2. A fost meciul care l-a propulsat pe Zaniolo de la Virtus Entella la AS Roma, ca mai apoi să ajungă un star internaţional. În această finală, George Ganea a intrat în minutul 36, fără prea mare succes.

"Pentru mine, despărţire este dureroasă, dar am fost de acord. Trebuie să merg mai departe, să cresc, şi poate într-o zi voi reveni, cu un <<bagaj>> de cunoştinţe mult mai bogat", a declarat Castorini, pentru Monza News. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare