Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer impresionant în Ucraina! Şahtior a adus un fost jucător al Barcelonei pentru a îi sufla titlul lui Mircea Lucescu

Transfer impresionant în Ucraina! Şahtior a adus un fost jucător al Barcelonei pentru a îi sufla titlul lui Mircea Lucescu

Transferuri

Comentarii

Şahtior a cumpărat un nou apărător central, brazilian, de la Sassuolo. Marlon s-a alăturat formaţiei din Donetsk pentru 12 milioane de euro.

După ce Şahtior i-a luat antrenorul lui Sassuolo, şi unul dintre cei mai buni apărători ai italienilor s-a alăturat ucrainenilor. Roberto De Zerbi a dorit transferul lui Marlon, fundaş central brazilian de 25 de ani, trecut pe la Barcelona, iar conducerea i-a îndeplinit dorinţa.

Transfer impresionant în Ucraina!

Marlon a fost adus pentru 12 milioane de fosta echipă a lui Mircea Lucescu şi a semnat un contract valabil pe două sezoane. Brazilianul fusese adus în Europa chiar de Barcelona, în 2016, iar după ce a impresionat la echipa secundă a fost promovat la formaţia mare.

Însă, acesta nu a putut ţine pasul cu vedetele trupei ”blaugrana” şi a fost împrumutat la Nice, înainte de a fi cumpărat de Sassuolo, tot pentru 12 milioane de euro. Astfel, după trei ani petrecuţi în Italia, fostul său club şi-a recuperat suma de transfer, iar jucătorul a căpătat experienţă importantă la un nivel înalt.

Astfel, De Zerbi a fost îndeajuns de mulţumit de fundaşul său încât să îl aducă mai departe cu el în Ucraina. Cotat la 6,5 milioane de euro, Marlon se alătuără Şahtiorului cu 106 apariţii în primele cinci campionate ale Europei şi o Cupă a Spaniei în palmares.

Marlon este al treilea transfer reuşit de Şahtior în actuala periaodă de mercato, după aducerea lui Pedrinho, tot brazilian, de la Benfica, pentru 18 milioane de euro, şi Lassina Traore, de la Ajax, pentru 10 milioane de euro.

Afla mai multe despre: marlonşahtior donetsktransfer marlon 

viewscnt
Articole similare