Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer interesant făcut de CFR Cluj. L-au luat pe ”noul Essien”, un jucător care a fost aproape să semneze cu Inter Milano

Transfer interesant făcut de CFR Cluj. L-au luat pe ”noul Essien”, un jucător care a fost aproape să semneze cu Inter Milanogalerie foto

Superliga

Comentarii

John Kofi Essel, un tânăr de mare perspectivă, a semnat cu CFR Cluj. Mijlocaşul de 18 ani este ghanez, a fost în probe la Inter Milano, iar în ultima perioadă s-a antrenat cu seniorii lui Chievo Verona.

CFR Cluj a făcut un transfer interesant. ”Feroviarii” l-au legitimat pe John Kofi Essel, un mijlocaş central despre care jurnaliştii de la ghanasoccernet.com scriu că este poreclit ”noul Michael Essien”. Acesta are 18 ani şi este considerat un jucător de perspectivă.

Essel a fost în probe la Inter Milano, în 2016 şi a reuşit să treacă testele, dar transferul a picat după ce clubul italian a fost preluat de grupul de oameni de afaceri chinezi. În ultimele trei luni, John Kofi Essel s-a antrenat cu seniorii lui Chievo Verona, dar până la urmă a ajuns la CFR Cluj.

Despre calităţile sale, ghanasoccernet.com scrie că are o pasă excepţională, este o prezenţă impunătoare la mijlocul terenului şi se descurcă foarte bine pe postul de mijlocaş defensiv, poziţie din care marchează des.

 

Afla mai multe despre: cfr clujjohn kofi esselinter milano 

viewscnt
Articole similare