Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer interesant făcut de o echipă din Liga 1. A luat un jucător de la PSV care a evoluat pentru naţionalele de juniori ale Turciei

Transfer interesant făcut de o echipă din Liga 1. A luat un jucător de la PSV care a evoluat pentru naţionalele de juniori ale Turciei
Comentarii

Juventus Bucureşti îl va transfera pe Gokhan Kardes, un jucător de 20 de ani care este legitimat la PSV Eindhoven. Kardes va fi împrumutat până în vară şi Juventus va avea opţiune pentru un transfer definitiv.

Juventus Bucureşti continuă să se întărească, în speranţa că va reuşi să se salveze de la retrogradare. Potrivit hbvl.be, bucureştenii au reuşit să-l transfere pe Gokhan Kardes, un jucător de 20 de ani. Fundaş central de meserie, acesta va fi împrumutat până în vară, dar Juventus are opţiune pentru un transfer definitiv.

Gokhan Kardes s-a născut în Beverlo, Belgia, are dublă cetăţenie - belgiană şi turcă, este fundaş central, dar poate juca şi la închidere sau pe postul de fundaş stânga. S-a format la PSV, dar a jucat doar pentru echipele de juniori. În vara lui 2016, a fost promovat la echipa de tineret a lui PSV, însă n-a reuşit să-şi câştige locul de titular.

De altfel, Gokhan Kardes s-a declarat nemulţumit că n-a primit mai multe şanse: ”Am făcut parte din lotul lui Jong PVS, dar nu am jucat niciodată pentru seniori. A fost momentul în care am decis să mă dezvolt în altă parte. Mă aştept să am o şansă la Juventus Bucureşti, să joc pentru seniori şi să fac un pas în cariera mea”, a declarat Kardes, potrivit hbvl.be.



Gokhan Kardes a trecut pe la toate echipele de juniori ale Turciei, însă a jucat şi pentru Belgia U17, unde are două prezenţe.
 

Afla mai multe despre: gokhan kardesjuventus bucurestiliga 1psv 

viewscnt
Articole similare