Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer interesant pentru Liga 1! A lucrat cu antrenorul lui Şahtior, a fost coleg cu Andre Silva şi a costat 1 milion de euro în 2017. Cu ce club a semnat acum

Transfer interesant pentru Liga 1! A lucrat cu antrenorul lui Şahtior, a fost coleg cu Andre Silva şi a costat 1 milion de euro în 2017. Cu ce club a semnat acumgalerie foto

Superliga

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a reuşit un transfer interesant pentru Liga 1. "Găzarii" l-au transferat pe Idrisa Sambu

Victoria obţinută de Gaz Metan împotriva lui FC Argeş n-a fost singura veste bună a zilei pentru fanii "găzarilor".

În aceeaşi zi, Gaz Metan a anunţat transferul lui Idrisa Sambu, fotbalist în vârstă de 22 de ani, cotat la 250 de mii de euro.

Cine este Idrisa Sambu, noul jucător al celor de la Gaz Metan

Povestea lui Sambu este foarte interesantă. Extrema cu dublă cetăţenie, Idrisa a crescut la juniorii lui Sporting, dar în 2015 a fost cumpărat de rivala, FC Porto.

O prezenţă constantă la nivelul selecţionatelor U15, U16, U17 şi U18, Sambu a jucat iniţial pentru FC Porto B, acolo unde a evoluat sub comanda lui Luis Castro, antrenorul care o conduce acum pe Şahtior Doneţk.

A fost un sezon foarte reuşit pentru Sambu, care era văzut drept un jucător de mare perspectivă. Internaţional U17 la acea vreme, Idrisa marca de 2 ori pentru naţionala de tineret a Portugaliei în 13 meciuri. În iarna lui 2017, Spartak Moscova, una dintre forţele campionatului rus a plătit 1 milion de euro pentru a-l transfera definitiv de la FC Porto.

Idrisa Sambu nu s-a adaptat fotbalului din aceasta zonă şi în vara anului viitor a fost cedat la Mouscron, în Belgia. Nici la Mouscron, Sambu nu a avut şansa să demonstreze ce poate.  S-a întors la Spartak şi a fost cedat acum la Gaz Metan Mediaş, formaţie unde a fost dorit chiar de Duşan Uhrin Jr.

De remarcat că la FC Porto B, Idrisa Sambu a fost coechipier în linia ofensivă cu Andre Silva, dar şi cu goalkeeperul lui Olympiacos, Jose Sa.

  • Sporting şi FC Porto sunt echipele unde s-a format Sambu
  • 43 de meciuri a bifat pentru Spartak Moscova 2
  • 23 de selecţii are Sambu la loturile naţionale de tineret ale Portugaliei

Afla mai multe despre: idrisa sambu 

viewscnt
Articole similare