Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer între rivale! Manchester United s-a înţeles cu Manchester City pentru transferul unui fotbalist. Detaliile mutării

Transfer între rivale! Manchester United s-a înţeles cu Manchester City pentru transferul unui fotbalist. Detaliile mutării

Manchester United

Comentarii

Cele două echipe din Manchester sunt mari rivale în Premier League, însă oficialii cluburilor au ajuns la un acord pentru transferul unui fotbalist din academia lui Manchester City.

Charlie McNeill (17 ani) a ajuns în academia lui Manchester City în urmă cu şase ani, chiar de la rivala din oraş, iar la acea vreme, "cetăţenii" au plătit 12.000 de lire sterline pentru aducerea tânărului. McNeill s-a dovedit a fi un adevărat marcator, fiind creditat cu peste 600 de reuşite la juniori, performanţe care i-au adus şi selecţii în naţionala sub 16 ani a Albionului. 

Cum McNeill a văzut că nu are şanse la echipa sub 18 ani a celor de la City, fotbalistul a decis să rămână liber de contract în luna iulie, dar având în vedere că el nu a împlinit încă 18 ani, clubul care doreşte să îl transfere trebuie să se înţeleagă cu City asupa unei sume de transfer, astfel riscă să fie dat în judecată. 

Astfel, McNeill, care este de mic un fan al "diavolilor" se va întoarce la United, club care va plăti pentru el aproximativ un milion de euro, suma putând să crească, relatează presa din Anglia. Totodată, City va avea şi un procent consistent dintr-un viitor transfer. 

Afla mai multe despre: charlie mcneill 

viewscnt
Articole similare