Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer istoric! A fost titular în România-Serbia şi va semna cu Manchester United. Când se face mutarea bombă

Transfer istoric! A fost titular în România-Serbia şi va semna cu Manchester United. Când se face mutarea bombă

Manchester United

Comentarii

România - Serbia s-a terminat 0-0, la capătul unui meci controlat de sârbi şi în care naţionala lui Contra a jucat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Gabriel Tamaş.

Nikola Milenkovic a fost titular duminică la Bucureşti şi a avut o evoluţie extrem de sigură. Fundaşul ce măsoară 1.95 de centimentri joacă la Fiorentina din 2017, unde a avut un prim sezon excelent, care a atras atenţia marilor cluburi europene.

5.1 milioane de euro au plătit italienii pentru el, iar presa britanică scrie că Manchester United oferă acum 50 de milioane de euro pentru Milenkovic. Fundaşul crescut de Partizan Belgrad are 8 selecţii în naţionala Serbiei, pentru care a debutat în septembrie 2016, într-un amical contra Qatarului.

United caută să-şi întărească defensiva deja de ceva timp, iar soluţiile par din ce în ce mai puţine. Milenkovic (21 de ani) este cel mai nou nume intrat pe lista lui Mourinho. Daily Mail scrie că internaţionalul sârb a devenit acum opţiunea numărul 1 a tehnicianului portughez pentru defensiva ”diavolilor”, dar Fiorentina vrea o sumă mai mare de 50 de milioane de euro pentru el. Fotbalistul sârb va ajunge aproape sigur în iarnă pe Old Trafford, englezii dând ca sigură mutarea după evoluţiile sale din ultima vreme şi mai ales după problemele defensive ale formaţiei lui Mourinho.

  • 25 de meciuri a jucat Milenkovic sezonul trecut la Fiorentina
  • 2 goluri a marcat pentru formaţia Viola
  • 44 de prezenţe are Milenkovic la Partizan
  • 8 selecţii în naţionala Serbiei
  • 25 de milioane de euro este cota sa de piaţă conform Transfermarkt

Afla mai multe despre: nikola milenkovicmanchester unitedjose mourinho 

viewscnt
Articole similare