Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer ISTORIC după FCSB - Nordsjelland. Un club uriaş din Europa a făcut o nouă ofertă ameţitoare pentru starul echipei

Transfer ISTORIC după FCSB - Nordsjelland. Un club uriaş din Europa a făcut o nouă ofertă ameţitoare pentru starul echipeigalerie foto
Comentarii

FCSB şi Nordsjelland au remizat, scor 0-0, joi, în Ghencea, în primul meci al dublei manşe din turul trei preliminar al Conference League.

Returul va avea loc joi, în Danemarca, iar vicecampioana României pleacă în acest duel cu a doua şansă. Nordsjelland a vândut în ultimele sezoane jucători pe bandă rulantă, iar acum mai pregăteşte o nouă lovitură importantă pe piaţa transferurilor din Europa.

Ernest Nuamah are parte de un start excelent de sezon, iar cluburile importante din vestul continentului au demarat negocierile pentru un eventual transfer. Momentan, cea mai mare ofertă a fost făcută de un club din Ligue 1.

"Reims a făcut o primă ofertă de 18 milioane de euro. Una XXL pentru un club ca Reims, care nu a fost însă suficient de mare pentru a-i convinge pe cei de la Nordsjaelland" , scrie presa internaţională.

De altfel, de fotbalistul danezilor a fost interesată şi PSG, care a şi făcut o ofertă, însă oficialii clubului au refuzat propunerea campioanei Franţei. Presa din Danemarca notează că, odată cu interesul arătat de PSG, Ajax, Marseille, Lille şi AC Milan s-au declarat şi ele interesate de aducerea mijlocaşului ofensiv ghanez.

  • 4 goluri şi o pasă decisivă a reuşit Nuamah în cele 4 meciuri jucate în actualul sezon pentru echipa daneză, în toate competiţiile
  • 6 milioane de euro valorează fotbalistul de 19 ani, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbnordsjellandbecali 

viewscnt
Articole similare