Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer ISTORIC la FCSB. Becali dă o nouă lovitură memorabilă şi îl vinde pe Dennis Man la o echipă de tradiţie din fotbalul european

Transfer ISTORIC la FCSB. Becali dă o nouă lovitură memorabilă şi îl vinde pe Dennis Man la o echipă de tradiţie din fotbalul european

FCSB

Comentarii

FCSB n-a mai luat titlul în Liga I din 2015, astfel că Gigi Becali a început să-şi pregătească serios echipa pentru sezonul care va începe sâmbătă pentru roş-albaştri.

FCSB este una dintre echipele care continuă să vândă bine din Liga I. Deşi rezultatele n-au fost de partea roş-albaştrilor, în ultimele sezoane, Gigi Becali a dat lovitură după lovitură pe piaţa transferurilor şi a obţinut sume impresionante de bani de pe urma unor jucători precum Vlad Chiricheş, Nicolae Stanciu sau Florin Gardoş. Acum, în ciuda pandemiei de coronavirus, FCSB încă prezintă interes pentru cluburile importante din fotbalul european.

Chiar în urmă cu o lună, oficialii lui Norwich au fost prezenţi la Bucureşti pentru a negocia transferul lui Dennis Man în Anglia. Însă reprezentanţii clubului din Championship s-au lovit de refuzul lui Gigi Becali, care n-a vrut să audă de propunerea englezilor de 6,5 milioane de euro pentru mijlocaşul de 21 de ani.

Transfer uriaş la FCSB. Becali dă marea lovitură

Dennis Man a fost urmărit şi în primăvară de Feyenoord, însă, din nou, Gigi Becali s-a opus transferului şi a anunţat că aşteaptă o ofertă de 15 milioane de euro pentru a renunţa la Florinel Coman sau la Dennis Man. În ciuda pretenţiilor uriaşe ale patronului de la FCSB, cei doi tineri jucători nu duc lipsă de oferte, iar după ce Florinel Coman a ratat şi el un transfer în MLS, la Orlando City, Dennis Man a fost propus la o fostă campioană din Serie A.

Chiar dacă au trecut anii de glorie ai celor de la Torino, club care a intrat în umbra lui Juventus, gruparea granata are şapte titluri în Serie A, ultimul câştigat în sezonul 1975-1976. După ce, la începutul aecstei săptămâni, presa din Italia a scris că oficialii lui Torino s-au interesat de serviciile lui Dennis Man, acum, jurnaliştii din Peninsulă anunţă că antrenorul echipei, Marco Giampaolo, şi-a dat şi el acordul pentru venirea mijlocaşului de la FCSB.

Fostul antrenor de la AC Milan pregăteşte o adevărată revoluţie la Torino, iar Dennis Man este unul dintre jucătorii aflaţi pe lista de transferuri din această vară. Însă marea problemă rămâne suma de transfer. Torino nu-şi permite să ofere 15 milioane de euro pe Dennis Man şi speră să-l convingă pe Gigi Becali să accepte şi o ofertă care să cuprindă diferite bonusuri de performanţă.

  • 5 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 9 goluri şi 5 pase decisive a reuşit Dennis Man în sezonul recent încheiat cu FCSB, în 31 de meciuri
  • 1 - un trofeu a câştigat Dennis Man la FCSB, Cupa României în 2020

Afla mai multe despre: dennis manfcsbsteauagigi becali 

viewscnt
Articole similare