Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer ISTORIC pentru Ianis Hagi! Alertă la Rangers: un club URIAŞ a pus banii pe masă, mutarea e aproape

Transfer ISTORIC pentru Ianis Hagi! Alertă la Rangers: un club URIAŞ a pus banii pe masă, mutarea e aproape

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a redevenit atractiv pentru echipe importante din Europa, iar Rangers va avea concurenţă în vară, atunci când se va decide viitorul românului. Lazio a intrat pe fir pentru transferul definitiv, dar scoţienii sunt în avantaj în acest moment.

Ianis Hagi, transferat în vară. Lazio se bate cu Rangers pentru român

Fiul lui Gică Hagi a impresionat odată cu transferul în Scoţia, la Rangers, unde a devenit unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai echipei antrenate de Steven Gerrard. 

Tehnicianul englez doreşte să-l păstreze şi din vară pentru Ianis Hagi, care e împrumutat de la Genk pentru restul sezonului. Se pare că românul nu va mai juca pentru campioana Belgiei, iar viitorul său va fi în Scoţia sau Italia. 

Ultima echipă intrată pe fir pentru semnătura internaţionalului român e Lazio, liderul din Serie A, care a reuşit să o devanseze pe Juventus cu două puncte. Conform Corriere dello Sport, clubul din capitala Italiei a lansat prima ofertă către Genk pentru Ianis Hagi, dar italienii vor avea o misiune grea. 

În iarnă, Rangers a fost clubul care i-a întins o mână de ajutor lui Ianis Hagi, iar scoţienii au introdus în contractul cu jucătorul român şi clauza de cumpărare definitivă. Astfel, scoţeinii vor avea prima şansă pentru a obţine un contract pe următorii ani cu mijlocaşul. 

Totuşi, Lazio va intra în licitaţie, iar italienii au propus 6 milioane de euro, cu 1 milion de euro mai mult decât suma pe care o vor achita scoţienii, în cazul în care doresc să-l transfere definitiv pe Ianis Hagi. 

Ianis Hagi, eşec la Fiorentina. Românul îşi poate lua revanşa în Serie A

Actualul mijlocaş al lui Rangers a fost fotablistul Fiorentinei între 2016 şi 2018, dar a prins câteva minute în prima echipă, fiind ţinut, în tot acest timp, la echipa secundă a clubului. 

Pentru a-şi salva fiul, Gică Hagi a plătit aproximativ 3 milioane de euro, iar Ianis s-a întors la Viitorul, unde a reuşit să impresioneze. În vara anului 2019, Genk l-a cumpărat de la Viitorul, dar l-a cedat în această iarnă la Rangers. 

Rangers strânge bani pentru transferul lui Ianis Hagi

Miza cea mai mare, recunoscută de presa scoţiană, este realizarea transferului definitiv al lui Ianis Hagi, de la Genk.

Primul care va pleca este croatul Borna Barisic. Impresarul fotbalistului a confirmat că există mai multe contacte din Serie A şi că sunt şanse foarte mari ca fundaşul stânga să părăsească Ibrox din vară. 

Cota lui Borna Barisic, conform Transfermarkt, este de 3 milioane de euro, însă Rangers pare dispusă să se despartă de jucător pentru o sumă cel puţin dublă, suficientă pentru a-l transfera pe Hagi de la Genk şi pentru a-şi acoperi postul rămas vacant.

Afla mai multe despre: ianis hagiianis hagi transferianis hagi rangersianis hagi lazioianis hagi clauzameciuri ianis hagiianis hagi serie arangersgica hagisteben gerrard 

viewscnt
Articole similare