Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Bozhidar Chorbadzhiyski a trecut testele medicale şi a semnat cu FCSB. Câţi bani trebuie să plătească Gigi Becali

BREAKING NEWS | Bozhidar Chorbadzhiyski a trecut testele medicale şi a semnat cu FCSB. Câţi bani trebuie să plătească Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Internaţionalul bulgar Bozhidar Chorbadzhiyski, de la ŢSKA Sofia, a fost transferat de FCSB.

UPDATE: Bozhidar Chorbadzhiyski a semnat cu FCSB. Fundaşul în vârstă de 24 de ani a fost împrumutat şi ŢSKA Sofia va primi 50.000 de euro pentru această mutare. FCSB are şi opţiune pentru transferul definitiv, caz în care trebuie să achite încă 450.000 de euro.


FCSB transferă de la ŢSKA Sofia! Vicecampioana României este în discuţii cu fundaşul bulgar Bozhidar Chorbadzhiyski (24 de ani) pentru un transfer definitiv, anunţă Gazeta Sporturilor, care citează surse din Bulgaria.

Bozhidar Chorbadzhiyski este un fundaş de 1.92m care a fost crescut în curtea echipei bulgare. A debutat la ŢSKA în 2013 şi a strâns 139 de meciuri şi 9 goluri.

Chorbadzhiyski a debutat şi în naţionala Bulgariei în 2016, strângând până în prezent 8 selecţii. În sezonul 2015-2016 a cucerit Cupa Bulgariei cu formaţia sofiotă. În prezent, bulgarul este cotat la 1.3 milioane de euro.

Afla mai multe despre: bozhidar chorbadzhiyski 

viewscnt
Articole similare