Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer la Steaua oprit în ultima clipă. Cristi Pustai dezvăluie un amănunt important: ”A fost ruptă o hârtie scrisă!”

Transfer la Steaua oprit în ultima clipă. Cristi Pustai dezvăluie un amănunt important: ”A fost ruptă o hârtie scrisă!”

Fotbal

Comentarii

Astra s-a impus cu 4-3 în faţa Mediaşului, într-unul din cele mai frumoase meciuri din acest sezon al Ligii 1. Cristi Pustai, antrenorul lui Gaz Metan, a precizat că elevii săi au făcut foarte multe greşeli, însă recunoaşte că echipa este pe drumul cel bun, în ciuda celor două înfrângeri suferite în 2018.

”Sperăm frumos în continuare, dar deocamdată nu am realizat nimic. Îmbucurător este jocul prestat de noi. Suntem pe drumul cel bun. Astăzi am avut o evoluţie consistentă. Suntem foarte periculoşi la fazele fixe, aşa cum am demonstra şi în meciul cu FCSB. Acum ar trebui să obţinem şi noi prima victorie în 2018 şi să ajung şi eu la cifra 100. Astra este o echipă de contraatac, ştiam asta, dar am făcut greşeli copilăreşti. Le-am zis în pauză că putem reveni. Am reveni, dar apoi iar am greşit. Greşim foarte mult!”, a declarat Cristi Pustai la Telekom Sport.

În această iarnă, FCSB a vrut să-l cumpere pe Darius Olaru de la Gaz Metan. Steliştii au oferit 400.000 de euro, însă oficialii din Mediaş au cerut 500.000. După înfrângerea cu Astra, Cristi Pustai a vorbit despre acest transfer: ”Ştiu despre discuţiile cu FCSB. Ştiu şi că a fost ruptă o hârtie scrisă...” a declarat, misterios, antrenorul Mediaşului.

Afla mai multe despre: cristi pustai. astragaz metan 

viewscnt
Articole similare