Experiențe împreună.
You are here:

Transfer la U Craiova! Ouzounidis, lovitură cu fotbalistul trecut prin La Liga. E chemat de la o echipă de tradiţie din Europa

Transfer la U Craiova! Ouzounidis, lovitură cu fotbalistul trecut prin La Liga. E chemat de la o echipă de tradiţie din Europa

U Craiova

Comentarii

Marinos Ouzounidis a început să-şi contureze lotul pentru următorul sezon la Universitatea Craiova, iar antrenorul oltenilor s-a orientat spre un fotbalist din Grecia. Tehnicianul elen îşi doreşte să întărească defensiva cu un fundaş central.

Universitatea Craiova a început căutările pentru a face transferuri în vară, atunci când Marinos Ouzounidis va avea un cuvânt greu în privinţa fotbaliştilor care vor veni. Interesul pentru un fundaş central de la Panathinaikos arată că îşi doreşte să întărească zona centrală a apărării, acolo unde îi are pe: Mihai Bălaşa, Marius Constantin şi Paul Papp. În lot e şi Stephane Acka, dar ivorianul a ajuns într-un conflict cu echipa, deoarece şi-a dorit să plece.

Ouzounidis vrea să-l transfere la U Craiova pe Fran Velez

Marinos Ouzounidis a antrenat mai multe echipe din Grecia, printre care Xanthi, Larisa, Iraklis, Panathinaikos sau AEK Atena, iar acum îşi doreşte să aducă un fotbalist din ţara natală. 

În vară, Universitatea Craiova ar putea transfera de la Panathinaikos, echipa antrenată de românul Laszlo Boloni. Conform informaţiilor apărute în presa din Grecia, Ouzounidis şi-a îndreptat atenţia către fundaşul central Fran Velez, pe care ar vrea să-l transfere. 

Publicaţia Newspao a anunţat posibilitatea transferului spaniolului Fran Velez la echipa din Liga 1, Ouzounidis fiind ce care insistă ca mutarea să se realizeze. 

"A fost luat în vizor de Craiova, dar negocierile vor fi dure. Panathinaikos va ţine de fotbalistul său esenţial. 'Ouzo' face, din nou, aceeaşi mişcare. La ultimele echipe antrenate a luat câte un fost jucător", mai notează sursa citată. 

Cine e Fran Velez, fotbalistul dorit de Universitatea Craiova

Spaniolul Fran Velez are 29 de ani, evoluează pe postul de fundaş central, dar poate juca şi ca mijlocaş defensiv. La Panathinaikos a ajuns liber de contract, în 2018, de la Wisla Cracovia, şi a devenit un om important. În acest sezon a jucat în 20 de meciuri, a marcat de două ori şi a pasat decisiv o dată. 

Până în urmă cu patru ani, ibericul a jucat doar în ţara natală la: Pobla de Mafumet CF, Gimnastic, Logrones şi Almeria. De altfel, cu ultima de pe această listă a prins şi meciuri în La Liga. Spaniolul are 21 de meciuri în prima ligă spaniolă, între 2014-2015. 

Universitatea Craiova îşi betonează apărarea

Mihai Rotaru îi va oferi un nou contract lui Marius Constantin, unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti de la Universitatea Craiova. Astfel, fundaşul va juca pe "Ion Oblemenco" şi la 37 de ani, după ce s-a impus ca titular şi în echipa lui Marinos Ouzounidis. 

viewscnt
Articole similare
Unde e trofeul de aur roz? Ion Tiriac s-a "zgarcit" anul acesta FOTO