Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer pe axa Craiova - Galaţi. ”Îl felicităm pentru alegerea făcută”

Transfer pe axa Craiova - Galaţi. ”Îl felicităm pentru alegerea făcută”

Fotbal

Comentarii

Un fundaş dreapta de 19 ani, câştigător al Ligii de Tineret cu echipa U19 a Universităţii Craiova, a semnat un contract cu SC Oţelul Galaţi. Claudio Mocanu a intrat deja în programul de pregătire condus de managerul tehnic Dorinel Munteanu.

Claudio Mocanu a semnat cu Oţelul Galaţi

Claudio Ionuţ Mocanu, campion al României cu echipa U19 a Universităţii Craiova în primăvara anului trecut, a fost legitimat de SC Oţelul Galaţi, el semnând un contract pe jumătate de an, cu posibilitatea de prelungire pe încă două sezoane competiţionale.

Mocanu are 19 ani, joacă pe postul de fundaş dreapta şi, lesne de înţeles, este eligibil pentru regula U21 activă în Superligă.

După finala Ligii de Tineret de anul trecut, scor 3-1 cu UTA Arad, Claudio a fost trimis de clubul din Bănie sub formă de împrumut la CSM Deva, iar de câteva zile a devenit liber de contract.

”Îl felicităm pentru alegerea făcută şi îi urăm succes în roş-alb-albastru. Să fie într-un ceas bun, Claudio!”, a transmis clubul gălăţean.

Eduard Pap a semnat şi el cu Oţelul

Zilele trecute, Oţelul Galaţi l-a legitimat şi pe portarul Eduard Pap (29 de ani), cel care a rămas liber de contract după despărţirea de ETO FC Gyor.

  • Pap a semnat un contract valabil până în vara acestui an cu Oţelul.

Eduard Pap a fost promovat în prima ligă de ACS Poli Timişoara în anul 2013 şi a mai jucat la ASA Tg. Mureş şi la FC Botoşani, adunând 161 de partide în eşalonul de elită. De asemenea, el are şi două jocuri în preliminariile Europa League.

  • Pap a îmbrăcat şi tricoul României într-un meci al naţionalei U19.

Afla mai multe despre: claudio mocanudorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare