Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer pentru play-off, pe ultima sută de metri! Un atacant de la Slavia Praga a venit împrumut în Liga 1 până la finalul sezonului

Transfer pentru play-off, pe ultima sută de metri! Un atacant de la Slavia Praga a venit împrumut în Liga 1 până la finalul sezonului

Superliga

Comentarii

Sepsi OSK a mutat pe ultima sută de metri a perioadei de transferuri şi şi-a asigurat serviciile unui fotbalist de la formaţia cehă Slavia Praga.

Este vorba despre atacantul român Andrei Sîntean, pe care clubul din Sfântu Gheorghe l-a împrumutat de la Slavia Praga până la finalul sezonului, anunţă ProSport.

În vârstă de 19 ani, Andrei Sîntean a început fotbalul la ACS Poli Timişoara, iar în vara anului 2017 a fost transferat de Slavia Praga, echipă pentru care nu a apucat deocamdată să debuteze.

În prima parte a sezonului, Sîntean a jucat sub formă de împrumut în liga a doua din Cehia, la FK Viktoria Zizkov, pentru care a marcat un gol, în 15 apariţii.

Sepsi OSK şi-a asigurat matematic prezenţa în play-off-ul Ligii 1, în urma egalului dintre FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, de duminică.

8 selecţii şi un gol înscris are Sîntean la naţionala U-19 a României

125.000 de euro este cota lui Andrei Sîntean, conform Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: sintean 

viewscnt
Articole similare