Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer-record la Newcastle! "Coţofenele" sunt gata pună un munte de bani pe masă pentru aducerea unui fundaş de fier din Liga Campionilor

Transfer-record la Newcastle! "Coţofenele" sunt gata pună un munte de bani pe masă pentru aducerea unui fundaş de fier din Liga Campionilor

Premier League

Comentarii

Newcastle United a primit o infuzie majoră de capital, după ce clubul a fost preluat de şeicul Mohammed Bin Salman, şi e gata să doboare recordul de transfer pentru aducerea lui Kalidou Koulibaly (28 de ani), fundaşul de fier al lui Napoli.

Internaţional senegalez, Kalidou Koulibaly, e ţinta mai multor cluburi importante din Premier League, printre care Manchester United şi Manchester City, Liverpool sau Tottenham. Site-ul football-italia.net scrie că senegalezul e dorit şi de Newcastle, după preluarea de către şeici, care sunt gata să plătească nu mai puţin de 75 de milioane de euro în schimbul lui Koulibaly.

Kalidou Koulibaly e la al şaselea sezon la Napoli, unde a strâns 233 de meciuri. Fundaşul e considerat unul dintre capii revoltei care a avut loc în lotul napoletanilor, iar Aurelio De Laurentiis, patronul italienilor, e gata să se despartă de fundaşul său. Koulibaly mai e dorit, tot în Premier Leauge, de Manchester United, Manchester City, Liverpool şi Tottenham.

Philippe Coutinho, Luka Jovic şi Gareth Bale sunt alte două nume de fotbalişti importanţi aflaţi pe lista lui Newcastle, în timp ce, ca antrenor, se spune că Mauricio Pochettino e favoritul şeicilor de pe St. James's Park.

Afla mai multe despre: newcastle unitedkalidou koulibalytransfer record 

viewscnt
Articole similare