Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer şoc în Italia! Christian Eriksen este pe "lista neagră" a lui Conte după doar jumătate de an

Transfer şoc în Italia! Christian Eriksen este pe "lista neagră" a lui Conte după doar jumătate de an

Inter Milano

Comentarii

Christian Eriksen (28 de ani) a venit la Inter Milano la începutul anului, însă poate pleca încă din această vară. Presa din Italia scrie că fotbalistul nu a fost dorit de Antonio Conte.

Inter a plătit doar 20 de milioane celor de la Tottenham pentru Eriksen, pentru că danezul era în ultimele şase luni de contract şi Spurs putea să îl piardă în această vară. Cu toate că a fost adus ca un nume mare la Milano, Eriksen nu a impresionat pentru nerazzurri. 

Antonio Conte, tehnicianul lui Inter, chiar a declarat public că Eriksen trebuie să realizeze că nu mai joacă în Premier League şi fotbalul este diferit în Serie A. Mai mult decât atât, presa italiană speculează că Antonio Conte nu l-a vrut niciodată pe Eriksen, ci ţinta lui a fost întotdeauna Arturo Vidal, mijlocaşul Barcelonei care ar fi putut fi inclus în transferul lui Lautaro Martinez pe Camp Nou. 

Sport Mediaset susţine că Inter îl poate vinde pe Christian Eriksen în această vară, dacă primeşte o ofertă de 60 de milioane de euro pentru playmaker-ul danez. În cele 16 meciuri jucate pentru Inter, Eriksen a marcat trei goluri şi a oferit trei assist-uri. 

Afla mai multe despre: christian erikseninter milano 

viewscnt
Articole similare