Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer ŞOC la CFR Cluj! El vine în Gruia după ce Buş a semnat cu FCSB. Decizie de ULTIMĂ ORĂ

Transfer ŞOC la CFR Cluj! El vine în Gruia după ce Buş a semnat cu FCSB. Decizie de ULTIMĂ ORĂ

CFR Cluj

Comentarii

Campioana României, CFR Cluj, e pe cale să-ţi rezolve una dintre problemele apărute în lotul antrenat de Dan Petrescu. “Bursucul” a rămas descoperit în atac, după ce George Ţucudean a refuzat prelungirea contractului, dar înlocuitorul său e pe drum.

În acest moment, Dan Petrescu se poate baza doar pe doi atacanţi. Mario Rondon a devenit titular, în timp ce Lacina Traore şi-a păstrat statutul de rezervă, după ce nu a impresionat, odată revenit în Gruia. Totuşi, ivorianul a semnat cu CFR Cluj doar până la finalul sezonului, iar după această perioadă e de aşteptat să-şi găsească o altă echipă.

CFR Cluj transferă din Ghana. Atacantul vine gratis în Gruia

CFR Cluj are probleme mari de lot în această perioadă. În lotul antrenat de Dan Petrescu a izbucnit un foc de coronavirus. După ce Alexandru Păun a fost primul jucător depistat, campionii României au ajuns la 26 de cazuri de COVID-19, în rândul jucătorilor, angajaţilor clubului şi al staff-ului tehnic.

Cu lotul decimat pentru finalul acestui campionat, în plină luptă pentru titlul Ligii 1 cu U Craiova, CFR Cluj a primit şi o veste bună.

Atacantul ghanez, Mumuni Shafiu, în vârstă de 25 de ani, s-a asigurat că transferul său la CFR Cluj se va face mult mai uşor. Jucătorul african s-a aflat în probe la CFR Cluj, la începutul anului, înainte ca fotbalul să fie întrerupt din cauza pandemiei.

În acel moment, conducerea campionei României i-a transmis că transferul se va realiza, după finalul acestui sezon. Acum, Shafiu Mumuni, şi-a rezolvat situaţia cu actuala echipă, Ashanti Gold, din Ghana.

Conform Modernghana.com, atacantul dorit de CFR Cluj a refuzat prelungirea contractului cu Ashanti Gold, ceea ce înseamnă că pentru CFR Cluj transferul va însemna un efort financiar minim.

“Ashanti Gold i-a propus prelungirea contractului, în ultimele săptămâni, prin preşedintele Kwaku Frimpong. Totuşi, Mumuni Shafiu a refuzat şi e pregătit pentru o carieră în Europa”, a anunţat sursa citată.

Cine e Shafiu Mumuni. CFR Cluj l-a anunţat că-l transferă

"Voi semna cu CFR Cluj după ce se va termina pandemia de coronavirus”, anunţa cu mare fast ghanezul, în urmă cu câteva săptămâni. Jucătorul african are 25 de ani, evoluează ca al doilea vârf şi a jucat doar în ţara natală până în acest moment. 

Pentru Ashanti Gold SC, Mumuni Shafiu a jucat în 32 de meciuri şi a marcat de nouă ori. Actuala echipă i-a găsit şi înlocuitor. Este vorba despre Nana Opoku (27 de ani), un atacant care vine sub formă de împrumut la fosta echipă a lui Shafiu, de la Al Markhyia, scrie modernghana.com.

Dan Petrescu încearcă să-şi alcătuiască, din nou, un lot competitiv, cu care să egaleze măcar performanţa reuşit în acest sezon din Europa. Totuşi, CFR Cluj riscă să nu mai prindă preliminariile Champions League, în cazul în care nu va câştiga titlul în Liga 1. 

 

 

 

Afla mai multe despre: cfr clujcfr cluj transferuricfr cluj dan petrescudan petrescucfr cluj coronavirusmumuni shafiutransfer mumuni shafiu cfr clujmumuni shafiu dan petrescutransferuri dan petrescutransferuri cfr cluj 

viewscnt
Articole similare