Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer-şoc la CFR Cluj. Julio Baptista, fost star la Real Madrid, Arsenal şi AS Roma, face vizita medicală

Transfer-şoc la CFR Cluj. Julio Baptista, fost star la Real Madrid, Arsenal şi AS Roma, face vizita medicală

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj pregăteşte o super lovitură de imagine. Julio Baptista, 36 de ani, atacant care a jucat pentru Real Madrid şi Arsenal, urmează să facă vizita medicală şi să semneze cu campioana României.

În Liga 1 se pregăteşte să vină un fost star de la Real Madrid. Din informaţiile Telekom Sport, Julio Baptista se află la Cluj, unde urmează să facă vizita medicală. În funcţie de rezultate, atacantul brazilian va semna cu CFR Cluj. Ar fi cea mai importantă lovitură de imagine dată de un club din Liga 1.

Julio Baptista a jucat de-a lungul timpului la Real Madrid (77 de apariţii, 13 goluri), AS Roma (77 de meciuri, 15 goluri), FC Sevilla (73 de meciuri, 43 de goluri) sau Arsenal (35 de meciuri, 10 goluri).

S-a format la Sao Paolo, de unde a fost cumpărat de FC Sevilla cu 3,5 milioane de euro. Mai departe, în 2005, a fost cumpărat de Real Madrid pentru 20 de milioane de euro. A fost împrumutat ulterior la Arsenal, după care Real Madrid l-a vândut la AS Roma cu 10 milioane de euro. Apoi, a jucat la Malaga, Cruzeiro şi Orlando City.

Trebuie spus că Julio Baptista n-a mai jucat de la finalul anului 2016, când şi-a anunţat retragerea de la Orlando City. Acum este însă pregătit să revină.

Afla mai multe despre: julio batistareal madridarsenalas romacfr cluj 

viewscnt
Articole similare