Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer spectaculos încercat de FCSB. Ofertă pentru un jucător de 1.000.000 de euro din Liga 1: "Da, m-a sunat Gigi Becali!"

Transfer spectaculos încercat de FCSB. Ofertă pentru un jucător de 1.000.000 de euro din Liga 1: "Da, m-a sunat Gigi Becali!"

Superliga

Comentarii

Fundaşul echipei Dinamo, Ante Puljic, a prefaţat meciul cu FC Voluntari, de vineri, apoi s-a referit la oferta pe care a primit-o din partea marii rivale.

"Nu cred că va fi un meci uşor, ei sunt ultimii în acest moment şi probabil că toată lumea se aşteaptă la un meci uşor, dar eu nu cred acest lucru. Avem nevoie de această victorie pentru încredere. Sper să reuşim", a declarat Ante Puljic.

Meciul Dinamo - FC Voluntari este programat vineri, de la 20:30, în deschiderea etapei a 11-a din Liga 1. Meciul se vede în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Gigi Becali a vrut să-l transfere la FCSB

Fundaşul croat, cotat în prezent la un milion de euro, a recunoscut că Gigi Becali a vrut să îl transfere la FCSB în trecut, dar a subliniat că Dinamo este singurul club din România pentru care vrea să joace.

"Mă bucur că m-am întors aici. De prima dată mi-au plăcut Dinamo, România, Bucureştiul. În acest sezon, FCSB nu mi-a făcut o ofertă. Nimeni nu m-a sunat în acest sezon. În sezonul trecut, da.

Acesta e singurul club pentru care aş putea să joc în România.

Am venit aici pentru că cred că putem câştiga campionatul. Pentru mine, Dinamo e cea mai mare echipă din România. Dinamno merită să fie în fruntea clasamentului. Dacă ne calificăm în play-off, totul e posibil", a mai spus Ante Puljic.

Ajuns la 31 de ani, Puljic s-a întors în această toamnă la Dinamo, club pentru care a mai evoluat în sezonul 2015-2016, sub formă de împrumut de la Gent. Atunci, Puljic a adunat 28 de meciuri, două goluri şi o pasă decisivă în tricoul echipei din Ştefan cel Mare.

NK Zadar, Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Gent, Dinamo Bucureşti, Tom Tomsk şi Al Faysaly sunt echipele la care a evoluat Ante Puljic în carieră.

21 de partide a jucat Puljic, sezonul trecut, pentru Al Faysaly în campionat. A înscris trei goluri pentru echipa din Arabia Saudită.

46 de meciuri şi 7 goluri a adunat Puljic pentru Tom Tomsk în primele două divizii ale campionatului din Rusia.

4 trofee a câştigat Puljic în carieră: două titluri de campion al Croaţiei cu Dinamo Zagreb, campionatul şi Cupa Belgiei cu Gent.

32 de ani va împlini Puljic peste două luni, pe 5 noiembrie.

66 este numărul oficial de joc al lui Puljic în sezonul competiţional 2019-2020.

Afla mai multe despre: puljic 

viewscnt
Articole similare