Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer spectaculos între Bayern Munchen şi Real Madrid! Anunţul făcut de presa spaniolă

Transfer spectaculos între Bayern Munchen şi Real Madrid! Anunţul făcut de presa spaniolă

Bayern Munchen

Comentarii

James Rodriguez a impresionat în acest sezon la Bayern Munchen, iar conducerea clubului bavarez a decis să îi activeze opţiunea de transfer de la Real Madrid, în valoare de 42 de milioane de euro, clauză stabilită, vara trecută, în momentul în care mijlocaşul columbian a fost împrumutat de la campioana Spaniei, informează Marca.

La acea vreme, Bayern a plătit 13 milioane de euro pentru împrumutul pe doi ani al mijlocaşului ofensiv, însă acum germanii sunt hotărâţi să definitiveze transferul, chiar dacă ar fi putut să mai aştepte un an. Conform sursei amintite, decizia este finală, iar jucătorul şi-a dat acordul.

După un început ezitant pe Allianz Arena, James Rodriguez şi-a recăpătat forma de altădată, odată cu venirea lui Jupp Heynckes pe banca tehnică. Până în momentul de faţă, el a strâns 28 de meciuri şi a reuşit să înscrie cinci goluri şi să dea 11 pase decisive, în toate competiţiile.

James Rodriguez, în vârstă de 26 de ani, se desparte, astfel, de Real Madrid, club la care a ajuns în 2014, după evoluţiile impresionante de la Cupa Mondială din Brazilia.

75 de milioane de euro a plătit Real Madrid pentru James, în momentul transferului de la AS Monaco.

Afla mai multe despre: jamesbayernreal madrid 

viewscnt
Articole similare