Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Transfer spectaculos la FCSB. Anunţul făcut de Dumitru Dragomir: ”În toată istoria n-a existat aşa ceva” Ce afacere face Becali

EXCLUSIV | Transfer spectaculos la FCSB. Anunţul făcut de Dumitru Dragomir: ”În toată istoria n-a existat aşa ceva” Ce afacere face Becali

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a schimbat strategia la FCSB. A renunţat să mai cumpere fotbalişti cu experienţă şi investeşte din ce în ce mai mult în jucători tineri, pe care poate lua mulţi bani în eventualitatea unui transfer în străinătate.

Nedelcu, Coman, Man, Moruţan sau Andrei Vlad sunt doar câteva din exemplele care confirmă strategia lui Becali la FCSB. Patronul roş-albaştrilor caută puşti talentaţi, îi promovează la maximum şi îi forţează în echipa de start pentru a-i vinde cât mai repede.

În aceste condiţii, Dumitru Dragomir i-a propus lui Becali ”afacerea vieţii”, după cum a spus fostul şef de la Liga Profesionistă de Fotbal.

În toată istoria fotbalului românesc n-a mai existat aşa ceva la vârsta lui. Îl cheamă Plumbuitu, e coleg cu nepotul meu la echipă. Are o viteză fantastică, n-am mai văzut niciodată, fuge mai tare decât Bolt ăla, dar ştie şi cu mingea.

A venit un francez, invitat de FRF, şi le-a făcut testul pe care juniorii din Franţa sunt obligaţi să-l dea pentru a fi convocaţi la naţională. Şi-a făcut ăla cruce când a văzut. A ieşit pe primul loc, cu nişte cifre senzaţionale.

Sunt câteva echipe din străinătate care i-au făcut deja ofertă, îl vrea şi FCSB, dar nu vrea să plece. La vârsta asta, nici eu n-aş pleca, are nişte condiţii excelente la Daco Getica. Ascultaţi-mă ce vă spun, ăsta ajunge fotbalist mare de tot pentru că e şi cuminte”, a spus Dumitru Dragomir, în exclusivitate la Telekom Sport.

Gabriel Plumbuitu joacă la Daco Getica şi poate ajuca atât ca fundaş central cât şi ca vârf, o combinaţie destul de ciudată dacă ţinem cont că ”meseriile” sunt total diferite. Dar chiar acest lucru îl face atât de interesant pentru mai multe cluburi din străinătate.

Afla mai multe despre: gigi becalidragomirfcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare