Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer spectaculos pentru Cosmin Olăroiu! Jiangsu a luat un fost finalist al Ligii Campionilor. Contract FABULOS pentru noua achiziţie

Transfer spectaculos pentru Cosmin Olăroiu! Jiangsu a luat un fost finalist al Ligii Campionilor. Contract FABULOS pentru noua achiziţie
Comentarii

Presa italiană anunţă trecerea fundaşului brazilian Joao Miranda, de la Inter Milano la Jiangsu Suning, formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu.

Update: Mutarea a fost confirmată OFICIAL

 


Nerazzurri vor încasa 5 milioane de euro pentru fundaşul brazilian, care va fi remunerat cu 9 milioane de euro pentru următoarele două sezoane.

Joao Miranda de Souza Filho (34 de ani) va semna în următoarele ore cu Jiangsu Suning, formaţie patronată de acelaşi investitor ca şi Inter Milano.  Fundaşul brazilian a jucat în finala Ligii Campionilor din 2013-2014 şi a câştigat UEFA Europa League cu Atletico Madrid. Cu naţionala ţării sale şi-a trecut în palmares Cupa Confederaţiilor şi Copa America 2019.

 

 

58 de meciuri are Joao Miranda în echipa naţională pentru care a marcat trei goluri. În ultimii 4 ani a jucat pentru Inter, formaţie pentru care a strâns 121 de meciuri şi a marcat o dată.

178 de meciuri are Miranda la Atletico Madrid şi 13 goluri
121 de meciuri a jucat pentru Internazionale Milano
Coritiba, Sochaux şi Sao Paolo sunt celelalte echipe la care a evoluat brazilianul

Afla mai multe despre: joao mirandacosmin olăroiujiangsu suning 

viewscnt
Articole similare