Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer spectaculos pentru FC Viitorul. Constănţenii l-au luat pe Adrian Stoian: "Cred că va fi un sezon productiv pentru noi"

Transfer spectaculos pentru FC Viitorul. Constănţenii l-au luat pe Adrian Stoian: "Cred că va fi un sezon productiv pentru noi"

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a anunţat transferul lui Adrian Stoian, care a semnat un contract valabil pentru un an cu drept de prelungire pentru încă un sezon cu echipa lui Gheorghe Hagi.

"Anul trecut, m-am antrenat cu echipa, aşa că am văzut ce nivel de profesionalism este aici. Echipa a avut un start mai lent, pentru că e normal ca jucătorii să aibă nevoie de timp pentru a se obişnui cu ideile noului antrenor. Eu am văzut antrenamentele, am văzut grupul de aici şi cred că va fi un sezon productiv pentru noi" , a declarat Adrian Stoian pentru site-ul oficial al clubului FC Viitorul.

"În vârstă de 29 de ani, Adrian Stoian evoluează ca atacant şi are o carieră de peste 10 ani în fotbalul italian, unde a disputat peste 250 de partide, dintre care 95 în Serie A !

Format la Şcoala de Fotbal ''Gheorghe Popescu'', Stoian a evoluat în carieră pentru echipele AS Roma, Pescara, Bari, Genoa, Chievo Verona, Crotone, FCSB şi ultima oară pentru Livorno.

Adrian Stoian are şi două selecţii la Naţionala României" , se arată pe site-ul Viitorului.

Afla mai multe despre: fc viitorul 

viewscnt
Articole similare