Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer stelar de 15 milioane de euro pentru fotbalistul din naţionala României! La un pas de mutarea carierei

Transfer stelar de 15 milioane de euro pentru fotbalistul din naţionala României! La un pas de mutarea carierei

Stranieri

Comentarii

Dennis Man (22 de ani), fotbalistul cumpărat de Parma de la FCSB cu 13 milioane de euro, poate face pasul spre o echipă mai mare după doar câteva luni pe "Ennio Tardini". AC Milan îl are pe listă pe Man, fostul star al FCSB, care a marcat recent primul său gol în tricoul Parmei în Serie A.

Dennis Man intră în istorie după doar câteva luni la Parma. AC Milan îl are pe lista de transferuri pe fotbalistul român

În perioada de transferuri din ianuarie, Dennis Man a fost cumpărat de la Parma de la FCSB cu 13 milioane de euro, ca o investiţie de viitor. Kyle Krause a achitat suma dorită de Gigi Becali şi românul a ajuns în Serie A şi dă semne că a început să se adapteze, după ce a reuşit să marcheze primul său gol în campionatul Italiei, într-un meci încheiat la egalitate, 2-2 cu Benevento. După doar câteva luni de la transferul în Serie A, se pare că Man a luat ochii mai multor echipe mari.

Presa din Italia scrie că, după Lazio, a venit rândul celor de la AC Milan să fie interesaţi de Dennis Man. Site-ul calciomercatonews.com notează faptul că Man se află pe lista de transferuri a Milanului, asta după ce românul a ieşit în evidenţă la o fază în care l-a ridiculizat pe Ibrahimovic în duelul pierdut de Parma, 1-3 cu "Diavolii", pe teren propriu.

Italienii au publicat detaliile posibilului transfer al lui Dennis Man la AC Milan

În ceea ce priveşte interesul Milanului pentru Man, sursa citată mai scrie că fotbalistul român se află pe o listă a formaţiei de pe San Siro, care caută să se întărească în banda dreaptă a atacului. Ca să-l ia pe Dennis Man, AC Milan ar trebui să plătească 15 milioane de euro Parmei, care ar ieşi pe profit cu afacerea. De la transferul la Parma, Man a strâns 10 meciuri, timp în care a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol.

  • 11 milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dennis mantransferac milandennis man transfer ac milanac milan transfer dennis mandennis man parma 

viewscnt
Articole similare