Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer surprinzător în Liga 1. Fotbalistul dorit de Gigi Becali a semnat cu o formaţie din Liga Campionilor

Transfer surprinzător în Liga 1. Fotbalistul dorit de Gigi Becali a semnat cu o formaţie din Liga Campionilor

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul central al celor de la FC Voluntari, Aissa Laidouni (23 de ani) a fost prezentat oficial, astăzi, la noua sa echipă, în Ungaria, la Ferencvaros. Zilele trecute, presa din Franţa îl anunţau ca şi semnat cu Dijon, însă francezul a fost deturnat de campioana Ungariei.

Francezul Laioduni s-a aflat şi în atenţia lui Gigi Becai, iarna trecută, când ar fi dorit să-l aducă la FCSB, însă mutarea nu s-a mai realizat din cauza impresarului jucătorului, care a pus condiţii peste aşteptările latifundiarului din Pipera.

Zilelea ceastea, presa din Franţa anunţa că Dijon s-a înţeles cu reprezentaţii jucătorului şi că mutarea este inevitabilă. Cu toate acestea, AIssa Laidouni a fost deturnat din drumul către casă de campioana Ungariei, Ferencvaros, care l-a ademenit cu un salariu de cinci ori mai mare decât primea la FC Voluntari, 20.000 de euro pe lună, dar şi cu şansa de a evolua în preliminariile şi apoi grupele Ligii Campionilor.

"Sunt foarte bucuros că am ajuns la o formaţie atât de grozavă şi abia aştept să-mi ajut echipa în meciurile cu miză. Sper să avem succes împreunaă. M-am interesat despre club, dar ştiam şi cât de bine au fost în grupele Europa League sezonul treucte. Nu am vorbit cu Sergei Rebrov în prersoană, încă, însă am apucat să schimbăm câteva cuvinte la telefon", a declarat Aissa Laidouni presei din Ungaria, la conferinţa de presă în care a semnat contractul.

Din această afacere, FC Voluntari s-a ales cu 600.000 de euro, o sumă extrem de frumoasă, ţinând cont de faptul că jucătorul a sosit liber de contract, în urmă cu două sezoane. Născut în Franţa, la Livry Gargan, Laidouni a crescut la academia clubului Angers şi a mai jucat la Les Herbiers şi Chambly înainte să ajungă în România, la FC Voluntari.

Laidouni a ajuns în România în 2018 şi la 23 de ani era unul dintre mijlocaşii buni din Liga 1. A marcat şapte goluri pentru FC Voluntari şi este cotat la 400 de mii de euro. El mai avea contract cu FC Voluntari pentru încă un sezon. În actuala stagiune a bifat 24 de meciuri, un gol şi două pase decisive. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare