Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer surprinzător în Liga I. Algerianul care se laudă că e căsătorit cu cea mai bună jucătoare de fotbal din lume a fost prezentat la Chiajna: "Merita Balonul de Aur"

Transfer surprinzător în Liga I. Algerianul care se laudă că e căsătorit cu cea mai bună jucătoare de fotbal din lume a fost prezentat la Chiajna: "Merita Balonul de Aur"galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Concordia Chiajna speră să fi dat lovitura cu algerianul Liassine Cadamuro. Fundaşul de 30 de ani a trecut pe la Real Sociedad şi se laudă cu soţia sa, triplă câştigătoare a Ligii Campionilor la fotbal feminin.

"Soţia mea a jucat fotbal. A câştigat tot în cariera sa, a fost una dintre cele mai bune jucătoare din lume. Acum mă urmează pe mine pe unde mă duce cariera. Ea a jucat mijlocaş ofensiv, numărul 10.

A câştigat Liga Campionilor de trei ori, a pierdut două finale,  campionatul l-a câştigat de 9 ori cred, iar Cupa Franţei la fel. A câştigat aproape tot, mai puţin cu echipa naţională şi e păcat. Merita Balonul de Aur la femei. Nu pentru că e soţia mea, ci pentru că a fost bună. Merita măcar unul" , a declarat Liassine Cadamuro.

Louisa Cadamuro are 32 de ani, iar în 2016 şi-a anunţat retragerea din carieră. Pentru Franţa a marcat 84 de goluri în cele 145 de selecţii, iar alături de Lyon a cucerit tot ce se putea în competiţiile intercluburi. Louisa Cadamuro are în palmers trei Ligii ale Campionilor, o Cupă Mondială a Cluburilor, şase Cupe ale Franţei şi nouă titluri de campioană.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Cine este Liassine Cadamuro

Internaţionalul algerian a jucat ultima dată la Olympique Nimes, în liga a doua franceză, iar între 2011 şi 2014 a fost legitimat la Real Sociedad. Născut pe 5 martie 1988 la Toulouse, în Franţa, Cadamuro a început fotbalul la Sochaux, dar din 2008 a ajuns la Real Sociedad, unde a evoluat pentru început la echipa secundă a clubului.

Sosirea lui Philippe Montainer a fost de bun augur pentru Liassine, care a făcut saltul spre prima echipă. Pe 10 septembrie 2011, fotbalistul de origine franceză a debutat în La Liga, într-un meci cu FC Barcelona.

În Spania, Cadamuro a mai bifat experienţe la Mallorca, Osasuna şi Nastic de Tarragona, iar în afara Spaniei a evoluat pentru Servette Geneva şi Olympique Nimes. În 2014 a fost convocat de selecţionerul Vahid Halilodzic în lotul reprezentativei Algeriei, formaţie care a depăşit faza grupelor la turneul final al Campionatului Mondial. Are 15 selecţii în naţionala Algeriei, pentru care a marcat un gol.

Liassine Cadamuro este un fotbalist versatil. Poate evolua pe orice post în defensivă, dar a început fotbalul ca fundaş central. Măsoară 1.88 de centimetri şi este stângaci. Fotbalistul va evolua cel puţin până în vară sub culorile Chiajnei.

  • 19 meciuri a jucat Liassine Cadamuro la Nimes în sezonul trecut
  • 33 de partide a bifat la nivelul primei echipe pentru Real Sociedad
  • 57 de meciuri are în La Liga, campionatul spaniol de fotbal
  • 31 de jocuri a disputat în Eleveţia între 2016 şi 2918
  • Cadamuro a fost coleg cu Griezmann şi Carlos Vela la Sociedad

 Galerie foto

Afla mai multe despre: real sociedadcadamuroconcordia chiajna 

viewscnt
Articole similare