Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer surprinzător încercat de FCSB: ”Este adevărat că s-a interesat Becali de el”

Transfer surprinzător încercat de FCSB: ”Este adevărat că s-a interesat Becali de el”

Superliga

Comentarii

Radu Birilica, preşedintele lui ACS Poli Timişoara, susţine că Gigi Becali s-a interesat de Andrei Artean, un mijlocaş central de 24 de ani. Dar oficialul lui ACS Poli spune că are şi alte oferte pentru el.

Patronul FCSB a anunţat că vrea în aceată iarnă să întărească echipa cu doi-trei jucători care să-l ajute să nu mai aibă emoţii pentru titlu. Printre alţii, Gigi Becali s-a interesat de Adrian Artean, un mijlocaş central de 24 de ani. Cel puţin aşa susţine Radu Birlică, preşedintel la ACS Poli Timişoara:

”Există două oferte pentru Artean. Este adevărat că s-a interesat şi Gigi Becali de el, dar asta ştiţi deja, nu mai e o necunoscută. Mai sunt alte două echipe. Nu o să-l cedăm la prima strigare. Nu-l lăsăm să plece pentru mai puţin de 250.000 de euro, plus un procent din viitorul transfer. Cred că e cel mai bun jucător din România pe postul lui”, a declarat Radu Birlică pentru Gazeta Sporturilor.

Adrian Artean are 24 de ani, s-a format la ACS Poli Timişoara, joacă mijlocaş central, iar în acest sezon a avut 19 apariţii, însă n-a înscris vreun gol.
 

Afla mai multe despre: gigi becalifcbliga 1adrian arteanacs poli timisoara 

viewscnt
Articole similare