Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer SURPRINZĂTOR la FCSB. Becali aduce la FCSB un fotbalist crescut chiar de Dinamo. Mutarea de ultimă oră a roş-albaştrilor

Transfer SURPRINZĂTOR la FCSB. Becali aduce la FCSB un fotbalist crescut chiar de Dinamo. Mutarea de ultimă oră a roş-albaştrilorgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB este în căutare de fundaşi, iar Gigi Becali a dezvăluit câteva nume pe care vicecampioana României este pregătită să le transfere.

Virgil Ghiţă este principala ţintă a lui Gigi Becali pentru vara acestui an, însă latifundiarul din Pipera pregăteşte şi un transfer surprinzător. În urma remizei dintre CS Mioveni şi FCSB, de la finalul săptămânii trecute, patronul roş-albaştrilor a remarcat un fotbalist din echipa lui Alexandru Pelici.

"Un fotbalist care mi-a plăcut de la Mioveni e Ionuţ Burnea. O să-l luăm şi o să îl facem fundaş central" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

Transfer SURPRINZĂTOR la FCSB. Becali aduce la FCSB un fotbalist crescut chiar de Dinamo. Mutarea de ultimă oră a roş-albaştrilor

Ionuţ Burnea aer 29 de ani şi evoluează pe postul de fundaş stânga, însă poate fi folosit şi pe poziţia de fundaş central. Crescut la juniorii lui Dinamo, Burnea a apucat să evolueze şi pentru echipa secundă a clubului din Ştefan cel Mare.

În 2013, a urmat transferul la Ştefăneşti, iar până să fie remarcat de oficialii lui CS Mioveni, în 2017, fundaşul stânga a mai bifat în CV echipe precum FC Costuleni, Concordia Chiajna 2 şi Unirea Tărlungeni.

  • 20 de meciuri a bifat Ionuţ Burnea pentru CS Mioveni în actualul sezon al Ligii I
  • 150 de mii de euro valorează Ionuţ Burnea, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ionut burnea 

viewscnt
Articole similare