Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer surprinzător la FCSB. Becali dă o nouă lovitură şi îşi ia atacantul la care nici nu visa. Cât va plăti vicecampioana României

Transfer surprinzător la FCSB. Becali dă o nouă lovitură şi îşi ia atacantul la care nici nu visa. Cât va plăti vicecampioana României

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat deja primul obiectiv al acestui sezon, calificarea în grupele Europa League, însă, acum, echipa lui Gigi Becali se concentrează pe câştigarea titlului.

În 2015 au câştigat roş-albaştrii ultimul lor titlu în Liga I. Antrenor era Constantin Gâlcă, iar de atunci FCSB n-a mai cucerit niciun trofeu. Dacă tot a ratat calificarea în grupele cupelor europene, pentru al doilea sezon consecutiv, Becali face acum tot posibilul ca echipa sa să recupereze handicapul pe care-l are faţă de liderul Ligii I, CFR Cluj, mai exact, 10 puncte.

Astfel, patronul roş-albaştrilor caută acum să cumpere cei mai buni tineri jucători din ţară, să-i crească în propria academie, apoi să-i promoveze la prima echipă. În plus, Becali a pus ochii pe un nou jucător. După ce i-a adus pe Panţîru, pe Târnovanu şi pe Tănasă, latifundiarul din Pipera vrea acum încă un fotbalist de la Poli Iaşi.

Becali dă o nouă lovitură. FCSB, aproape de un nou transfer

Este vorba despre Adrian Bălan. Cum Gnohere nu mai dă randamentul pe care-l aşteaptă toţi fanii FCSB-ului, iar Gikiewicz a fugit de la echipă, Becali vrea acum să-l transfere pe atacantul legitimat la Poli Iaşi. De altfel, fotbalistul de 29 de ani a mai fost dorit de vicecampioana României, în vara anului trecut, când juca la FC Voluntari.

Fostul antrenor al celor de la FCSB, Mihai Teja, a dezvăluit preţul pentru care s-ar despărţi moldovenii de Adrian Bălan.

"Eu i-aş fi ţinut pe toţi aceşti jucători, dar când eşti club sărac, n-ai cum să faci asta. Şi pe Bălan, dacă vine o ofertă de 500 de mii de euro, nu mai stau la discuţii, îi dau drumul, îl arunc pe geam. Îl dau imediat. Asta e situaţia, clubul de fotbal trebuie să se autofinanţeze dacă nu sunt alte căi de finanţare, e foarte greu" , a declarat Mihai Teja.

  • 300 de mii de euro este cota lui Adrian Bălan pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 4 goluri a marcat Bălan în cele 11 meciuri jucate în acest sezon de Liga I

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare