Experiențe împreună.
You are here:

Transfer surprinzător la FCSB! Fotbalistul de naţională, alesul lui Gigi Becali. Jucătorul a dat de gol mutarea: "Ştiu! Doreşte să mă transfere"

Transfer surprinzător la FCSB! Fotbalistul de naţională, alesul lui Gigi Becali. Jucătorul a dat de gol mutarea: "Ştiu! Doreşte să mă transfere"galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a început să alcătuiască lista jucătorilor pe care doreşte să-i transfere în această iarnă, iar, ca de obicei, fotbalişti din Liga 1 sunt în vederea omului de afaceri. Printre ei se numără şi fundaşul Academicii Clinceni, Georgi Pashov (30 de ani), care a vorbit pentru prima dată despre interesul FCSB-ului.

FCSB are de rezolvat mai multe probleme din lotul antrenat de Toni Petrea. Postul de fundaş central va fi întărit, în timp ce Sergiu Buş şi Alexandru Buziuc au dezamăgit în atac, astfel că e de aşteptat ca Gigi Becali să aducă încă un atacant. De asemenea, omul de afaceri şi staff-ul îşi doresc şi un concurent pentru Valentin Creţu, iar fundaşul dreapta Georgi Pashov pare a fi alesul. 

Gigi Becali l-a transferat la FCSB pe atacantul în care "câinii" îşi puneau speranţele. Impresarul a confirmat: "Toată lumea a vrut"

Georgi Pashov, fotbalist cu trei meciuri pentru naţionala Bulgariei, despre transferul la FCSB: "Ştiu despre interes"

Bulgarul a semnat la începutul acestui sezon cu Academica Clinceni, iar evoluţiile bune l-au adus în vizorul celor de la FCSB. În urmă cu aproximativ două săptămâni, au apărut informaţii conform cărora Gigi Becali va încerca să-l aducă pe Pashov la FCSB, în această iarnă. Totul după ce Mihai Pintilii şi Toni Petrea şi-au dat acordul. 

Pashov a fost informat deja despre intenţia FCSB-ului de a-l transfera, iar bulgarul susţine că e încântat de interesul echipei de pe primul loc din Liga 1. 

Apărătorul a oferit primele declaraţii pentru Topsport.bg: "Ştiu despre intereseul Stelei (n.r. - FCSB-ului). Sunt fericit că sunt în vederea unei echipe mari, care doreşte să mă transfere, dar acum sunt concentrat. Sunt concentrat asupra performanţelor mele la Academica Clinceni. 

Sunt în formă, m-a integrat în această echipă. După Armenia şi Kazahstan, este a treia ţară în care joc. Vrem să ajungem în competiţiile europene", a dezvăluit fotbalistul dorit de FCSB în presa din Bulgaria. 

Georgi Pashov a câştigat două titluri în Armenia, Ararat Armenia, iar în naţionala Bulgariei are trei prezenţe. Actualul fotbalist al Academicii Clinceni a debutat într-un meci amical cu Irlanda, apoi a jucat în preliminariile EURO 2020, împotriva Muntenegrului şi Angliei.

FOTO: Pashov, primul din stânga, în echipamentul Academicii Clinceni. 

Gigi Becali a alcătuit şi "lista neagră" la FCSB. Cine pleacă şi cine ar mai putea veni

În această iarnă, Gigi Becali va încerca să scape de unii dintre fotbaliştii care au evoluat din ce în ce mai puţin la FCSB şi care nu mai intră în planurile de viitor ale echipei. Omul de afaceri ar putea economisi 50.000 de euro lunar, dacă va reuşi să se despartă de anumiţi jucători. 

În schimb, la FCSB ar urma să ajungă Risto Radunovic, fundaşul Astrei, pentru care Gigi Becali va plăti 400.000 de euro. 
 

viewscnt
Articole similare
FOTO Cat de mult sufera Raluca Zenga dupa divortul anuntat de Walter: "Am mintea...