Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer surprinzător pentru Botoşani! Un atacant care în 2015 a fost vândut pe 7 milioane de euro a semnat până în vară

Transfer surprinzător pentru Botoşani! Un atacant care în 2015 a fost vândut pe 7 milioane de euro a semnat până în vară

Superliga

Comentarii

Cornel Şfaiţer, preşedintel la FC Botoşani, a anunţat că l-a transferat pe Naif Hazazi, un atacant de 29 de ani care joacă în naţionala Arabiei Saudite. Hazazi a semnat din postura de jucător liber de contract.

FC Botoşani a reuşit un transfer interesant. Cornel Şfaiţer spune că Naif Hazazi, un internaţional al Arabiei Saudite, a semnat până în vară: "E un jucător pe care l-am urmărit, e la noi. A semnat până în vară cu posibilitate de prelungire. L-am adus de acum două săptămâni, e cu echipa. Se pregăteşte deja cu noi. Vrea să meargă la Mondial, a mai fost la naţională. Dacă o să se impună şi o să joace la noi, va merge. Ni l-a recomandat cineva. Am mizat şi pe dorinţa lui. Să-l vedem la antrenamente şi la lucru", a spus Cornel Şfaiţer pentru ProSport.

Pentru Naif Hazazi este prima aventură a în fotbalul european. Atacantul în vârstă de 29 de ani a mai jucat de-a lungul carierei pentru Al Ittihad, Al Shabab, Al Nasr şi Al Taawon. În vara lui 2015, Al Nasr a plătit nu mai puţin de 6,8 milioane de euro pentru transferul lui Hazazi de la Al Shabab.

Naif Hazazi are 56 de selecţii la echipa naţională, pentru care a marcat de 14 ori. Ultima dată când a jucat pentru Arabia Saudită pe 28 decembrie 2017, în Cupa Golfului, contra naţionalei Omanului. Hazazi este însă liber de contract de mai bine de jumătate de an, în iarnă a purtat negocieri cu o altă echipă, dar transferul a picat. Cu transferul la FC Botoşani, Hazazi speră că va avea evoluţii suficient de bune pentru a prinde lotul Arabiei Saudite pentru Cupa Mondială din Rusia.

În acest moment, Hazazi este cotat la 550.000 de euro.

Afla mai multe despre: fc botosaninaif hazazicornel sfaiter 

viewscnt
Articole similare