Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer surpriză în La Liga! Unul dintre cei mai buni atacanţi spanioli a schimbat echipa

Transfer surpriză în La Liga! Unul dintre cei mai buni atacanţi spanioli a schimbat echipa

La Liga

Comentarii

Betis Sevilla a anunţat oficial transferul lui Borja Iglesias de la Espanyol Barcelona. Fosta echipă a lui Toşca plăteşte 28 de milioane de euro pentru atacantul spaniol.

Format la juniorii Celtei Vigo, Borja Iglesias este unul dintre cei mai bine cotaţi fotbalişti spanioli ai momentului. 73 de goluri în 144 de meciuri a marcat vârful la echipele de juniori ale Celtei, dar consacrarea a cunoscut-o pe la Espanyol Barcelona.

17 goluri în 37 de partide a marcat Borja sezonul trecut pentru Espanyol, iar Betis plăteşte 28 de milioane de euro pentru transferul său. Unul care a luat prin surprindere presa spaniolă, în special pentru că Betis nu se află la prima lovitură pe piaţa transferurilor în această vară.

Gruparea de pe Villamarin a plătit alte 20 de milioane pentru Nabil Fekir de la Lyon şi 9 milioane pentru Juanmi de la Real Sociedad. E drept, Betis a vândut foarte bine. 16 milioane de euro pentru împrumutul lui Lo Celso la Spurs şi alte 41 de milioane de euro pentru Pau Lopez şi Junior Firpo.

Cotat la 28 de milioane de euro, Borja Iglesias a fost protagonistul unui moment extrem de amuzant în urmă cu câteva luni. Borja Iglesias a scos din buzunar o bancnotă de 1 leu românesc, explicând că şi-a calculat banii în moneda tradiţional românească: ”Am 3.318.847 de lei româneşti în cont, te asigur” a explicat printre zâmbete Iglesias. Gluma sa a fost pe placul moderatorului David Broncano, care s-a arătat surprins de cât de rezistent este leul românesc: ”Îmi place mult la această bancnotă faptul că nu se poate rupe. E din plastic. Sunt fanul banilor româneşti” a glumit vârful lui Espanyol. Mai multe detalii, AICI.

Cum ar putea arăta Betis în sezonul viitor: Joel Robles - Emerson, Mandi, Marc Bartra, Pedraza - Canales, William Carvalaho, Guardado, Cr. Tello - Nabil Fekir - Borja Iglesias

Afla mai multe despre: borja iglesias 

viewscnt
Articole similare