Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer surpriză la FC Voluntari! Ilfovenii îşi întăresc linia de mijloc cu o fostă speranţă a FCSB-ului

Transfer surpriză la FC Voluntari! Ilfovenii îşi întăresc linia de mijloc cu o fostă speranţă a FCSB-uluigalerie foto

FCSB

Comentarii

FC Voluntari a anunţat, joi, că a încheiat un contract, pe o perioadă de 2 ani, cu jucătorul Răzvan Grădinaru, care a evoluat ultima dată la Poli Iaşi.

Grădinaru a îmbrăcat de 10 ori tricoul formaţiei FCSB, nereuşind să înscrie vreun gol sau să ofere o pasă decisivă. Alături de Robert Vâlceanu şi de Gabriel Iancu, Gigi Becali îşi punea mari sperenţe în proaspăta achiziţie a Voluntariului, în 2014, că o să explodeze şi o să reuşească să îl vândă pe bani frumoşi. 

”BUN VENIT, RĂZVAN GRĂDINARU! FC Voluntari anunţă că a semnat un contract, pe o perioadă de 2 ani, cu jucătorul Răzvan Grădinaru. Răzvan Grădinaru este un mijlocaş,  în vârstă de 24 de ani, care a mai jucat, până acum, în cariera sa la FCSB, Oţelul Galaţi, Concordia Chiajna şi Politehnica Iaşi. În LIGA 1, Răzvan a evoluat în 159 de partide reuşind să înscrie 6 goluri. Clubul nostru îi urează "Bun venit!" şi îi doreşte să aibă parte de evoluţii excelente în tricoul FC Voluntari!”, a anunţat FC Voluntari, joi, pe pagina sa de Facebook.

În prezent, mijlocaşul stânga este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 450.000 de euro.

Afla mai multe despre: fc voluntarifcsb 

viewscnt
Articole similare