Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer surpriză la Manchester United. "Diavolii" aruncă milioane pe un puşti de doar 16 ani

Transfer surpriză la Manchester United. "Diavolii" aruncă milioane pe un puşti de doar 16 ani

Manchester United

Comentarii

Manchester United nu se concentrează în această perioadă de mercato doar pe întărirea lotului, ci şi pe construirea unui grup de tineri jucători pentru viitor. Astfel, "diavolii" au pregătit o ofertă importantă pentru un puşti de doar 16 ani.

Publicaţia britanică Mirror scrie că Manchester United a făcut o ofertă în valoare de 15 milioane de euro pentru Jude Bellingham, legitimat la Birmingham City, locul 18 din Championship. Fotbalistul este însă dorit şi de echipe importante din afara Angliei. 

Ole Gunnar Solskjaer vrea să adune pe Old Trafford cei mai promiţători tineri jucători englezi, iar Bellingham este unul dintre ei. La doar 16 ani, el deja are jumătate de sezon la nivel profesionist în Championship. Totuşi, aceeaşi sursă notează că fotbalistul nu se grăbeşte să facă următorul pas şi preferă să mai rămână la Birmingham pentru a acumula experienţă şi a fi sigur că joacă. 

  • Trei goluri şi un assist a reuşit Bellingham în 24 de meciuri pentru Birmingham City, în acest sezon 
  • 2,5 milioane de euro este cota fotbalistului care va împlini 17 ani în luna iunie

În etapa cu numărul 22 din Premier League, Manchester United a învins-o cu 4-0 pe Norwich City şi se clasează pe locul 5. 

Afla mai multe despre: manchester unitedtransferpremier league 

viewscnt
Articole similare