Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer total neaşteptat la U Craiova. EXCLUSIV | Dică nu este surprins: ”Este bun, foarte bun, printre cei mai buni la duelul aerian”

Transfer total neaşteptat la U Craiova. EXCLUSIV | Dică nu este surprins: ”Este bun, foarte bun, printre cei mai buni la duelul aerian”
Comentarii

Universitatea Craiova se pregăteşte pentru un transfer foarte surprinzător. Nicolae Dică este însă impresionat de calităţile jucătorului.

Mihai Rotaru este în căutarea unui atacant de careu şi una dintre variantele pe care le-a găsit este foarte surprinzătoare.

Însă Nicolae Dică spune că-l cunoaşte bine pe jucător şi a scos în evidenţă câteva calităţi care l-ar face potrivit pentru Universitatea Craiova.

Ce transfer surprinzător pregăteşte Craiova. Dică: ”Este foarte bun la duelul aerian”

Mai este mai puţin de o săptămână până când echipa din Bănie va debuta în noul sezon al Superligii. Cu toate acestea, campania de transferuri de la Universitatea Craiova nu s-a încheiat.

Oltenii caută un atacant de careu şi Mihai Rotaru a dezvăluit că unul dintre jucătorii care se află pe lista sa este Bogdan Rusu, vârf la CS Mioveni.

În vârstă de 32 de ani, Bogdan Rusu este atacant central, este cotat la 500.000 de euro şi este jucător de bază la CS Mioveni. Este o variantă surprinzătoare pentru Craiova, echipă care îşi propune din nou să se bată la titlu.

Nicolae Dică a găsit însă explicaţii pentru faptul că cei de la Universitatea Craiova s-au gândit la acest transfer.

Fostul antrenor al FCSB-ului spune că l-a studiat pe Bogdan Rusu şi acesta este genul de atacant care câştigă extrem de multe dueluri aeriene în careul advers, un capitol la care Craiova nu excelează.

Totuşi, Nicolae Dică este de părere că Bogdan Rusu va fi mai mult rezervă, deoarece nu va putea juca în faţa lui Markovic sau Koljic.

”Eu mă gândesc că, fiind un jucător de lot şi poate pe finalul jocurilor să forţeze, să joace cu doi atacanţi, ceva de genul ăsta. Pentru că este un jucător bun, foarte bun, cred că este unul dintre cei mai buni atacanţi în duelul aerian. El şi cu Rondon, de la Sepsi.

Ei (n.r. Craiova), neavând talie, câştigă (n.r. Rusu) cred că 90-95% din duelurile aeriene cu fundaşii centrali. Pentru că are un timing bun. Jocul celor de la Mioveni este foarte mult făcut pe el.

Cred că ăsta este motivul pentru care-l aduce. Nu cred că poate să joace în faţa lui Koljic sau Markovic”, a spus Nicolae Dică la Orange Sport.

Bogdan Rusu, 32 de ani, a început fotbalul la Aerostar şi a mai jucat în carieră la Farul, Astra, CF Brăila, SC Bacău, FC Braşov, Foresta, Hermannstadt, Petrolul şi Dunărea Călăraşi. La CS Mioveni s-a transferat în vara lui 2020.

Afla mai multe despre: rusu 

viewscnt
Articole similare