Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer total neaşteptat pentru Denis Alibec! Poate ajunge la clubul din play-off-ul Champions League pe un salariu de jumătate de milion de euro anual

Transfer total neaşteptat pentru Denis Alibec! Poate ajunge la clubul din play-off-ul Champions League pe un salariu de jumătate de milion de euro anual

Superliga

Comentarii

Încă un fotbalist român poate ajunge în prima ligă din Ungaria. Atacantul Astrei, Denis Alibec, e dorit şi de Ferencvaros, club care oferă salarii cu mult peste media Ligii 1.

Denis Alibec se poate transfera în Ungaria

Transferul atacantului Astrei încă e de actualitate. După ce în ultimele săptămâni Ioan Niculae a avut o ofertă din partea lui Gaziantep pentru Denis Alibec, acum omul de afaceri discută şi cu Ferencvaros pentru o posibilă plecare în Ungaria a atacantului Astrei. 

Conform Looksport.ro, internaţionalul român e aproape de plecarea de la Astra, în condiţiile în care discuţiile cu Ferencvaros sunt avansate. 

Clubul maghiar oferă salarii importante, iar investiţiile au dat rezultate. În acest sezon, Ferencvaros a ajuns până în play-off-ul Champions League, după ce a eliminat-o pe Dinamo Zagreb, în turul trei preliminar. În turul secund preliminar, croaţii au eliminat-o pe campioana României, CFR Cluj. 

Vasile Miriuţă cunoaşte potenţialul financiar al lui Ferencvaros şi a susţinut că Denis Alibec va încasa un salariu important, în cazul în care transferul se va materializa: ”Sub 500.000 de euro pe an nu va câştiga, plus bonusuri, pentru că ştiu ce bani dau cei de acolo, ce bani oferă. Vin mulţi fani la meciuri. Sub 10.000 de fani nu vin nici la partida cu ultima clasată. Au bani, au luat un atacant de un milion de euro”, a declarat antrenorul pentru sursa citată. 

Gaziantep e echipa cu care Astra a negociat un transfer al lui Denis Alibec. Totuşi, Ioan Niculae nu a fost mulţumit de condiţiile mutării, după ce a plătit 1 milion de euro pentru a-l aduce pe Alibec de la FCSB. 

Turcii au oferit 600.000 de euro, plus 30% dintr-un viitor transfer.

 

Afla mai multe despre: denis alibecferencvarostransfer denis alibec 

viewscnt
Articole similare