Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer uriaş la Dinamo! Spaniolii l-au ofertat pe fostul fotbalist al lui Atletico Madrid. Cine e: surpriză totală pentru fani

Transfer uriaş la Dinamo! Spaniolii l-au ofertat pe fostul fotbalist al lui Atletico Madrid. Cine e: surpriză totală pentru fanigalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Cosmin Contra a fost instalat antrenor la Dinamo, după ce noua conducere formată din spanioli a hotărât despărţirea de Gheorghe Mulţescu. În aceste zile, fostul selecţioner îşi alcătuieşte lista de transferuri cu care să ajungă în play-off, iar presa din Spania scrie despre interesul dinamoviştilor pentru Francisco Molinero (35 de ani).

Dinamo a intrat într-o nouă eră, cu o conducere formată din spanioli, dar şi cu un antrenor nou, iar aşteptările sunt mari în sezoanele următoare. Între timp, pentru sezonul abia început, "câinii" au reuşit să-i aducă doar pe Vlad Achim, de la Viitorul, şi pe Janusz Gol, care a venit liber de contract, în timp ce Piscitelli, Skovajsa, Ioan Filip, Montini, Kilyen sau Perovic au plecat. Totuşi, lista posibilelor veniri rămâne deschisă, iar alb-roşii sunt interesaţi de un fost jucător care a îmbrăcat tricoul lui Dinamo. 

Posibil transfer important la Dinamo! Fostul jucător al lui Atletico Madrid, Francisco Molinero, dorit de conducerea spaniolă

Pentru a evita o nouă ruşine în campionat, conducerea şi staff-ul dinamovist s-au apucat de treabă. În ultimele zile au apărut mai multe informaţii despre lista cu jucători pe care fostul tehnician, Gigi Mulţescu, a primit-o din partea conducerii. 

Se pare că pe aceasta se află şi fostul jucător al lui Dinamo şi Atletico Madrid, Francisco Molinero, ajuns la 35 de ani. În prezent, fundaşul care poate evolua pe toate posturile de apărare e legitimat în ligă secundă din Spania, la Sporting Gijon, iar jurnaliştii iberici au adus în faţă informaţii despre situaţia în care se află. 

Conform Cope.es, Dinamo i-a făcut o ofertă lui Francisco Molinero şi aşteaptă răspunsul acestuia. În acest moment, fundaşul spaniol şi-ar dori să rămână la Sporting Gijon, dar totul depinde negocirile cu clubul iberic, în condiţiile în care contractul i-a expirat: "Dinamo Bucureşti, echipa din România pentru care Molinero a jucat în 2010, i-a făcut o ofertă. Clubul are un nou acţionariat format din spanioli, în frunte cu Pablo Cortacero, care a fost la Granada. Directorul sportiv e tot spaniol şi îl doresc pe veteranul spaniol. Totuşi, agentul jucătorilor le-a transmis că acesta-şi doreşte să continue la Sporting Gijon.

În acest moment, fundaşul spaniol aşteaptă un semn din partea lui Gijon şi un nou contract. Totuşi, totul depinde de salariul care i se va propune. Jucătorul e încrezător că se va ajunge la o înţelegere cu Sporting Gijon", mai notează Cope.es. 

Francisco Molinero mai e dorit şi de alte cluburi din liga secundă, precum: Alcorcon şi Fuenlabrada. 

De asemenea, Adam Nemec (34 de ani) revine la Bucureşti, a anunţat Peluza Cătălin Hîldan. Atacantul va asista la premierea filmului "Prima oară-i gratis" şi ar urma să semneze cu Dinamo.

Francisco Molinero a mai jucat la Dinamo în sezonul 2009-2010

Nu ar fi prima dată când fundaşul spaniol ar veni în România. Ibericul a îmbrăcat tricoul lui Dinamo între 2009 şi 2020 şi a avut pretsaţii apreciate în cele 21 de meciuri disputate. 

Francisco Molinero a mai jucat la: Malaga, Mallorca, Levante, Atletico Madrid, Huesa, Getafe, Betis, Sporting Gijon şi Real Murica. 

Pentru Atletico Madrid a jucat în 26 de meciuri între 2004 şi 2007. 

Afla mai multe despre: dinamotransferuri dinamocosmin contrafrancisco molinerocortaceromellerodinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare