Experiențe împreună.
You are here:

Transfer URIAŞ la FCSB. Becali dă lovitura anului şi îl vinde pe Coman direct în Premier League. Se face mutarea de zeci de milioane de euro

Transfer URIAŞ la FCSB. Becali dă lovitura anului şi îl vinde pe Coman direct în Premier League. Se face mutarea de zeci de milioane de euro

FCSB

Comentarii

FCSB n-are parte de cel mai fericit început de an, iar echipa patronată de Gigi Becali are o singură victorie în primele patru meciuri oficiale jucate în 2020.

FCSB a început cum nu se putea mai rău anul 2020. În prima partidă oficială, roş-albaştrii au cedat chiar pe terenul liderului CFR Cluj, scor 0-1. După o victorie obţinută cu mari emoţii în faţa celor de la FC Voluntari, fotbaliştii lui Gigi Becali şi-au scos din nou din minţi patronul.

FCSB a remizat alb, pe propriul teren, cu Academica Clinceni, apoi a pierdut şi unul dintre cele mai importante meciuri din acest sezon, scor 1-2, în derby-ul României cu Dinamo. În ciuda parcursului dezamăgitor, Gigi Becali nu duce lipsă de oferte pentru starurile echipei.

Becali dă marea lovitură la FCSB. Coman, direct în Premier League

Florinel Coman pare a fi cel mai bun produs al celor de la FCSB în momentul de faţă. Dennis Man, Olimpiu Moruţan sau Florin Tănase atrag şi ei scouteri din toată lumea la meciurile roş-albaştrilor, însă Coman a şi primit oferte concrete de la cluburi puternice din fotbalul mondial.

Dacă ofertele din Premier League şi din Ligue 1, de la Sheffield United, respectiv Olympique Marseille, nu s-au concretizat, până la urmă, Gigi Becali a fost aproape de marea lovitură. Orlando City, din MLS, a făcut o ofertă de 9 milioane de euro pentru Florinel Coman, însă patronul roş-albaştrilor nici nu a vrut să audă.

Iar Gigi Becali este din ce în ce mai aproape de a obţine suma mult visată de 20 de milioane în schimbul mijlocaşului de 21 de ani. Presa britanică scrie acum că o echipă importantă din istoria fotbalului englez l-a urmărit cu mare atenţie pe Florinel Coman de la începutului sezonului şi că este pregătită să-l transfere în vara acestui an.

West Ham United traversează o perioadă de coşmar în Premier League şi este pe locul 18, primul retrogradabil, după 26 de etape disputate. Indiferent de ce se va întâmpla la finalul acestui sezon, dacă va rămâne sau nu în prima ligă din Anglia, oficialii lui West Ham vor să-l transfere pe Florinel Coman, conform jurnaliştilor britanici.

În vârstă de 21 de ani, Florinel Coman trece printr-o formă senzaţională. Totul a început la Campionatul European de Tineret, din vara trecută, unde a fost printre cei mai buni jucători ai României U21, alături de care a ajuns până în semifinale. Apoi, odată cu începerea sezonului în Liga I, Florinel Coman şi-a pus imediat amprenta şi este în acest moment cel mai bun marcator din Liga 1, cu 11 goluri înscrise.

Şi cota pe transfermarkt.com i-a crescut. În acest moment, Florinel Coman este cotat la 5,5 milioane de euro, faţă de 3,5 milioane de euro - cât valora la începutul sezonului. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe