Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer URIAŞ la FCSB. "Starul" de naţională chemat de urgenţă de Becali în cursa pentru titlu: "Steaua e cea mai bună echipă. A fost o ofertă bună"

Transfer URIAŞ la FCSB. "Starul" de naţională chemat de urgenţă de Becali în cursa pentru titlu: "Steaua e cea mai bună echipă. A fost o ofertă bună"galerie foto

FCSB

Comentarii

Naţionala României a impresionat în meciul jucat în Austria, la începutul acestei săptămâni, s-a impus cu 3-2, iar acum este pe primul loc în grupa sa din Liga Naţiunilor.

România a produs marea surpriză în Liga Naţiunilor şi s-a impus cu 3-2 pe terenul marii favorite din grupă, Austria. Tricolorii lui Mirel Rădoi au avut o evoluţie excelentă, însă marea revelaţie din naţionala României a fost Alexandru Creţu. Mijlocaşul lui Maribor a debutat în partida cu Irlanda de Nord, de săptămâna trecută, iar acum a fost titularizat în premieră de Rădoi.

Fotbalistul de 28 de ani n-a dezamăgit şi i-a impresionat pe toţi oamenii din fotbalul românesc cu evoluţia sa din meciul cu Austria. Jucător de bază la Maribor, Alexandru Creţu a plecat din Liga I în iarna anului 2017, după evoluţii solide avute pentru Poli Iaşi. De altfel, înainte de a se transfera la Olimpija Ljubljana, mijlocaşul a fost dorit insistent şi de Gigi Becali la FCSB.

Transfer mare la FCSB. Becali a încercat să dea marea lovitură

"Am ales să nu îmi mai prelungesc contractul, pentru că, atunci când eram sub contract, am avut nişte oferte bune şi au fost refuzate. Am avut în 2015 de la Steaua (n.r.- FCSB) o ofertă foarte bună şi nu mi-au dat drumul cei de la Iaşi. Oricum, nu m-am simţit dorit cu adevărat la Steaua şi de aceea am ales să vin aici. Acesta a fost principalul motiv. Steaua este cea mai bună echipă din România şi cred că sunt la fel de profesionişti precum cei din Slovenia" , declara Alexandru Creţu, în 2017, pentru Telekom Sport.

  • 400 de mii de euro este cota lui Alexandru Creţu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Alexandru Creţu s-a născut pe 24 aprilie 1992 la Paşcani (judeţul Iaşi) şi a început fotbalul la echipa fanion a oraşului, Poli Iaşi. Debuta la seniori în sezonul 2010/2011, la doar 18 ani, într-un duel din Liga a 2-a, când ieşenii s-au impus cu 2-1, acasă, contra celor de la FC Argeş. Atunci, cu 15 zile înainte să împlinească 18 ani, Creţu a bifat primele sale 10 minute din fotbalul profesionist.

Sezonul următor avea să fie împrumutat la Corvinul Hunedoara, însă regretatul Ionuţ Popa îl chema de urgenţă înapoi la echipă, după doar 6 luni. A impresionat la Poli Iaşi, iar ofertele au început să curgă. După transferul ratat la FCSB, Creţu a plecat la Olimpija Ljubljanda, în iarna lui 2017. S-a impus rapid, iar după doar un an a semnat cu marea rivală, Maribor.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare