Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer URIAŞ pentru Dinamo imediat după derby-ul cu FCSB. "Câinii" dau marea lovitură şi aduc un star din Bundesliga. Surpriză imensă

Transfer URIAŞ pentru Dinamo imediat după derby-ul cu FCSB. "Câinii" dau marea lovitură şi aduc un star din Bundesliga. Surpriză imensăgalerie foto
Comentarii

Dinamo a pierdut derby-ul cu FCSB, însă oficialii şi jucătorii clubului din Ştefan cel Mare au pus înfrângerea pe seama arbitrului Radu Petrescu.

Dinamo a revenit spectaculos în meciul cu FCSB şi a reuşit să egaleze încă din minutul 42, deşi a fost condusă cu 2-0 de roş-albaştri. Până la urmă, penalty-ul acordat de Radu Petrescu, fază în care a fost eliminat şi Isma Lopez, a decis meciul. Florin Tănase a transformat fără probleme lovitura de la 11 metri, iar FCSB s-a impus cu 3-2.

Imediat după meci, oficialii, jucătorii şi suporterii dinamovişti au acuzat arbitrajul lui Radu Petrescu. După cele două înfrângeri consecutive în Liga I, Dinamo este pe locul 12 în clasament, cu 5 puncte obţinute în şase etape, însă conducătorii clubului le mai pregătesc o surpriză fanilor. Conform dinamo1948.club, investitorii spanioli ai "câinilor" pregătesc marea lovitură pe piaţa transferurilor.

Transfer uriaş pentru Dinamo. "Câinii" negociază cu Papadopoulos

Kyriakos Papadopoulos negociază cu Dinamo şi este aproape de un eventual transfer în Liga I. Fundaşul central grec de 28 ani a evoluat în ultimele zece sezoane în Germania, la cluburi de tradiţie din Bundesliga, însă acum a rămas liber de contract, după despărţirea de Hamburg, echipă din liga secundă.

Cum perioada de transferuri se apropie de final, Papadopoulos ar putea rămâne liber de contract dacă nu semnează rapid cu o echipă, iar cea mai bună ofertă pare a fi cea de la Dinamo.

Transferat de Schalke, în 2010, cu 2 milioane de euro, de la Olympiacos, fundaşul central s-a impus rapid în fotbalul din Bundesliga. După Cupa şi Supercupa Germaniei, ambele câştigate în 2011, trei ani mai târziu, Papadopoulos s-a transferat la Bayer Leverkusen, unde a stat până în 2017. În cei şase ani, grecul de 29 de ani a mai evoluat sub formă de împrumut la alte cluburi importante din Bundesliga, precum Leipzig sau Hamburg.
Cu sute de meciuri la nivelul primei ligi din Germania şi în cupele europene, Papadopoulos este foarte aproape acum de a semna cu Dinamo.

  • 600 de mii de euro este cota lui Papadopoulos pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dinamocosmin contra 

viewscnt
Articole similare