Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer uriaş pentru Ianis Hagi. Răsturnare incredibilă de situaţie pentru mijlocaşul român: "E jucătorul în jurul căruia vom construi sezonul următor"

Transfer uriaş pentru Ianis Hagi. Răsturnare incredibilă de situaţie pentru mijlocaşul român: "E jucătorul în jurul căruia vom construi sezonul următor"
Comentarii

Ianis Hagi a avut evoluţii extrem de bune în tricoul celor de la Glasgow Rangers, iar acum mijlocaşul român le-a atras atenţia şi altor cluburi importante din fotbalul european.

Transferul lui Ianis Hagi la Rangers a prezentat şi încă prezintă un interes uriaş în presa din Scoţia. Mijlocaşul român este împrumutat de la Genk, însă echipa pregătită de Steven Gerrard are opţiune de cumpărare, în vara acestui an.

Astfel, în schimbul sumei de cinci milioane de euro, Rangers îl poate transfera definitiv pe Ianis Hagi de la Genk. Iniţial, clubul scoţian anunţase că nu este interesată de o eventuală investiţie într-un transfer al mijlocaşului român, însă, acum, presa din Scoţia notează că, la insistenţele lui Steven Gerrard, oficialii lui Rangers au revenit asupra deciziei.

Ianis Hagi se transferă la Rangers

Presaţi şi de interesul lui Lazio, echipă care a pregătit deja oferta pentru Ianis Hagi, şefii lui Rangers au anunţat deja că vor să plătească cele 5 milioane de euro pentru aducerea mijlocaşului de 21 de ani.

"Hagi ar putea fi jucătorul în jurul căruia atacul din sezonul următor va fi construit. Evoluţia sa din dubla manşă cu Braga demonstrează exact de ce este capabil.

Împrumutul său expiră pe 30 iunie, dar Gerrard şi conducerea lui Rangers ştiu că toate cărţile sunt la ei, în ciuda interesului lui Lazio" , scriu cei de la rangers.vitalfootball.co.uk.

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare