Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer uriaş pentru Salomao. Mijlocaşul lui Dinamo este foarte aproape de revenirea în La Liga

Transfer uriaş pentru Salomao. Mijlocaşul lui Dinamo este foarte aproape de revenirea în La Liga

Dinamo București

Comentarii

Diogo Salomao este foarte aproape de revenirea în La Liga. Mijlocaşul va intra în ultimele şase luni de contract cu Dinamo şi are deja o ofertă extrem de interesantă din Spania.

Directorul sportiv al Gironei s-a interesat de Diogo Salomao şi a luat direct legătura cu impresarul care l-a adus pe mijlocaş în România, Sergiu Dan.

”E adevărat că am fost contactat de cei de la Girona. Descrierea lui Salomao e foarte simplă: e profesionist şi îşi dă mereu viaţa pe teren. Poate face faţă în La Liga.

E un lucru bun să fii sunat de cluburi importante, dar nu ne surprinde pentru că Salomao are o imagine bună în Spania. În 2015, Diogo a salvat-o pe Deportivo la Coruna de la retrogradare, după ce a egalat la 2 în meciul cu Barcelona”, a declarat Sergiu Dan pentru gsp.ro.

  • Girona ocupă locul 10 în La Liga, cu 21 de puncte după 16 etape
  • 1,25 de milioane de euro este cota lui Diogo Salomao, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

"Eu am vorbit cu Salomao, el îşi doreşte să continue cu noi. Sunt ceva discuţii cu două echipe din Golf. Vă daţi seama că dacă ... Sigur, oferta pentru el o să fie foarte interesantă, atunci şi noi o să încercăm să găsim o soluţie. E un jucător totuşi de 30 de ani. Dar el e cel care va decide, nu noi. El se simte bine, chiar îmi place, e un adevărat profesionist. Odată nu l-am auzit să se plângă, e tot timpul profesionist. Şi a arătat-o în teren" , a declarat Mircea Rednic la conferinţa susţinută înaintea meciului cu Astra.

 

Afla mai multe despre: spaniala ligadinamosalomao 

viewscnt
Articole similare