Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer URIAŞ pentru starul naţionalei după meciul cu Germania. A impresionat la EURO, iar acum semnează într-un campionat de TOP

Transfer URIAŞ pentru starul naţionalei după meciul cu Germania. A impresionat la EURO, iar acum semnează într-un campionat de TOP

Echipa națională

Comentarii

Marius Marin a fost surpriza plăcută din naţionala României la Campionatul European de tineret. Mijlocaşul legitimat la Pisa, în Serie B, a primit banderola de căpitan din partea lui Adrian Mutu, iar evoluţiile sale le-au atras atenţia cluburilor importante din Italia.

Jucător de bază la Pisa, echipă clasată pe locul 9 în Serie B, Marius Marin s-a impus rapid şi în sistemul tactic gândit de Adrian Mutu pentru naţionala de tineret. Mijlocaşul de 22 de ani a impresionat deja la Campionatul European U21, iar acum echipele importante din Serie A au început să se lupte pentru semnătura sa.

Pe lângă FCSB, care s-a interesat deja de aducerea lui Marius Marin, Gigi Becali dorindu-ul sub comanda lui Toni Petrea, presa din Italia notează şi că patru cluburi din prima ligă îl doresc pe mijlocaşul legitimat la Pisa. 

Parma, Bologna, Genoa şi Sampdoria sunt cele patru echipe care vor să îl aducă în vară pe Marius Marin. Însă transferul depinde foarte mult şi de rezultatele obţinute în ultimele etape ale sezonului de Pisa, echipă care se luptă pentru accederea în play-off-ul de promovare în Serie A.

  • 1 milion de euro este cota lui Marius Marin, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: romania u21 

viewscnt
Articole similare