Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer uriaş pregătit pentru Ianis! Mesaj surprinzător primit de Gică Hagi de la oficialul unui club important din Europa: "Anunţă-mă!"

Transfer uriaş pregătit pentru Ianis! Mesaj surprinzător primit de Gică Hagi de la oficialul unui club important din Europa: "Anunţă-mă!"
Comentarii

Dacă, în sezoanele trecute, FCSB avea cei mai râvniţi jucători din Liga I, acum, Ianis Hagi este fotbalistul cel mai căutat de cluburile din Europa.

Sevilla, Girona, Genk şi Standard Liege sunt doar câteva din cluburile care s-au interesat de transferul lui Ianis Hagi. Acum, Galatasaray s-a înscris şi ea în cursa pentru semnătura mijlocaşului de 20 de ani.

Conform jurnaliştilor de la Star, Fatih Terim, antrenorul clubului turc, l-a contactat pe Gheorghe Hagi şi s-a interesat de situaţia lui Ianis. "Anunţă-mă dacă vrei să-l vinzi", a fost mesajul trimis de Fatih Terim către antrenorului Viitorului, potrivit sursei citate.

  • 3,5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

”Pasul ideal pentru Ianis ar fi o echipă foarte bună, care joacă fotbal, care îl include în proiect 100% li se duce acolo să joace. El e tânăr, trebuie să joace. Trebuie să joci ca să progresezi. Să faci paşii următori în cariera ta. Acesta este obiectivul clubului, al lui, în primul rând, şi al clubului: să îi găsim o echipă. Dar el acum are echipe, nu ne plângem", a declarat Hagi la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ianis hagiviitorulliga 1galatasaray 

viewscnt
Articole similare