Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul antologic ratat de Octavian Popescu. Starul lui Gigi Becali, învins de un fotbalist norvegian în lupta pentru un loc la clubul de top din Europa

Transferul antologic ratat de Octavian Popescu. Starul lui Gigi Becali, învins de un fotbalist norvegian în lupta pentru un loc la clubul de top din Europa

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu (20 de ani) a fost foarte aproape de un transfer de senzaţie în această iarnă într-un campionat puternic din Vest.

Transferul antologic ratat de Octavian Popescu. Starul FCSB-ului, învins de un fotbalist norvegian în lupta pentru un loc la clubul de top din Europa

Octavian Popescu a fost unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB de când conducerea tehnică a echipei a fost preluată de duo-ul Strizu - Pintilii.

Datorită ultimelor evoluţii, tânărul mijlocaş a fost în atenţia celor de la Benfica Lisabona, formaţie de la care Chelsea l-a cumpărat cu 120 de milioane de euro pe campionul mondial argetinian, Enzo Fernandez.

Totuşi, conducerea grupării portugheze a ales spre meargă spre un alt jucător de viitor din fotbalul european. Este vorba despre extrema norvegiană Andreas Schjelderup, notează ProSport.

Cotat la nouă milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, atacantul în vârstă de numai 18 ani a fost cumpărat de Benfica tot pentru nouă milioane de euro, de la danezii de la Nordsjaelland.

Suma totată ar putea să ajungă până la 15 milioane de euro, dacă sunt îndeplinite anumite bonusuri stipulate în contract. Nordsjaelland a păstrat şi un procent de 20% dintr-un viitor transfer.

Astfel, Octavian Popescu, cotat la patru milioane de euro, a ratat şansa de a face parte din echipa care tocmai l-a vândut pe o sumă record pe Enzo Fernandez.

În acest sezon, jucătorul român a jucat 35 de meciuri pentru FCSB şi a marcat două goluri şi a oferit şase pase decisive.

Afla mai multe despre: fcsboctavian popescu 

viewscnt
Articole similare