Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul anului 2019 pentru un român! Spaniolii îl compară cu Steven Gerrard! "L-au urmărit mult timp!" Reacţia lui Marc Overmars şi omul decisiv pentru mutare

Transferul anului 2019 pentru un român! Spaniolii îl compară cu Steven Gerrard! "L-au urmărit mult timp!" Reacţia lui Marc Overmars şi omul decisiv pentru mutare

Stranieri

Comentarii

Vestea transferului lui Răzvan Marin de la Standard Liege la Ajax a ajuns şi în Spania, iar cotidianul catalan Mundo Deportivo scrie despre "înlocuitorul lui Frenkie de Jong" la Amsterdam.

De Jong a semnat deja cu Barcelona, într-o afacere de 75 de milioane de euro, iar spaniolii notează că Ajax va redirecţiona 12 milioane pentru aducerea mijlocaşului român şi prezintă reacţia tehnicianului lui Standard, Michel Preud'homme, dar şi pe cea a directorului tehnic al lui Ajax, Marc Overmars.

Conform spuselor lup Preud'homme, stafful tehnic al lui Ajax s-a arătat "impresionat" de calităţile lui Răzvan Marin. Mutarea i-a fost confirmată chiar de fostul său secund, care în prezent lucrează la Ajax.

"Ajax e interesată de mult timp de el. Fostul meu asistent de la Twente, Alfred Schreuder, lucrează acolo şi au fost impresionaţi de el. Se potriveşte foarte bine jocului lor şi să mergi la o echipă de un asemenea nivel e o mare recunoaştere pentru el. O merită din plin!", a declarat Preud'homme.



Cei de la El Mundo Deportivo scriu despre Răzvan Marin că poate fi un nou "Steven Gerrard", dar notează că mijlocaşul e comparat şi cu Xavi Hernandez.

Directorul tehnic al lui Ajax a vorbit şi el despre "căutările" pentru găsirea unui înlocuitor pentru De Jong: "Unii jucători sunt imposibil de înlocuit, sunt jucători care se nasc o dată la 20 de ani! Este o provocare să-l înlocuim în echipă, dar nu mă tem de asta!".

În vârstă de 22 de ani, Răzvan Marin joacă la Standard Liege din 2017, când a fost cumpărat de la Viitorul Constanţa cu 2,5 milioane de euro. Marin are 16 selecţii şi un gol în naţionala României.

Afla mai multe despre: marc overmarspreud'homme,  

viewscnt
Articole similare